Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wydaje mi się że normalne że podnosi glowę - mój od urodzenia Mikołaj podnosił głowę i to mocno trzymał - taki silny chłopak wiec te nasze chłopaczki tak mają
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nieaktualne i dziękuję wszystkim Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój miał morfologię w zeszły piątek -pani kazała wyciągnąć go z kombinezonu bo gdyby płakał żeby sie nie spocił -a on taki dzielny nawet nie pisnął, pani co prawda z palca pobierała ale taką dosyć długą rurkę musiala napelnić, i nawet grzecznie dał się ubrac, co zazwyczaj mu się nie podoba gdy zakładamy czapkę i kombinezon - ogólnie nie lubi jak musi się długo ubierac badz kilka rekawków -body jeszcze toleruje ale ubrac wiecej na raczki to juz sie zlości.
no ale lalusiem nie będzie
a co do pupki to moj Mikuś też lubi mieć goły tyłeczek i przy zmianie się uspokaja bo lubi jak mu się smaruje i czyści pupkę Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to mój też bo maruda się ostatnio zrobił, choć czasem mój mały Skarb tak mnie rozbawia np bawimy sie w wyciąganie języczka - mała papuga Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Intermarche (hortex pasja kino i bilety od wedla)
-TESCO HIPER OD CZWARTKU (DZIEÑ KOTA, COCA-COLA FLAG TEAM, MISTRZOWSKI KONKURS Z WEDLEM, CARLSBERG STATUETKA, B¡D¬ W CENTRUM WYDARZEÑ).
-ABC
-ROSMAN
-KAUFLNAND
I INNE
pw
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muy tez taki i na max lezaco Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siedzi ale jak sam to staram sie pod skosem by nie siedział tak 90stopni.
i tez podciagamy go ale czasami. on bardzo lubi siedziec na kolanach albo na naszych brzuchach jak pod pachy go trzymamy
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Grusia na rękach tylko w pionie jest noszony no chyba że usypai. a na łóżku to albo leży i się bawimy, albo pieluszkę zmieniamy, albo chce siedzieć ale to troszke tylko mu pozwalam.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też ci dziękuję tomex18 Wyświetl w wątku >>