Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my tez dajemy w tej chwili esputicon wg mnie najlepszy po sab simplexie ktory był super ale powodował zaparcia u małego.
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://tablica.pl...rty/uzytkownik/4EwD/ Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie a puder pochłania nadmiar wilgici. my po kąpaniu pachwinki, szyjkę, sisiaka i pupkę pudrujemy
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i dianek czekamy na wieści Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to też ładnie rośnie i duży chłopczyk
a na jakiej wadze ważycie?
my mamy zakupiona taką specjalną wagę dla niemowląt elektroniczną co bardzo dokładnie pokazuje wagę. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy jA wiem czy na tańsze zmienimy... próbowaliśmy wiele mlek i zadne mu nie pasowało. wiec troche kasy na nie poszło. na same kolki ile kasy na lekarstwa które okazaly się nieskuteczne a ok 50zł jedno kosztowało, a kilka rodzajów próbowaliśmy...
nie ma co się licytować - każdy ma swoje wydatki i każdemu zależy na dobru dziecka, więc dbajmy o dzieciacczki bo przecież kazdy rodzic chce by jego dziecku bylo najlepiej.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby tak ale nie do końca ponieważ to mleko też z musu dostaje ponieważ innych przy kolkach nie akceptował. poza tym my też kąpiemy codziennie w Balneum co NIE jest najtańsze ale na zdrowiu dziecka się nie oszczędza.
a co do lekarzy to gdy się chce z dzieckiem iść gdzieś szybciej to trzeba się z tym liczyć i to nie tylko wy... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ty chyba katrin we wtorek urodziłaś, bo ja w środę Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tam u nas schodzi podobnie z tym że nasze mleko kosztuje w PROMOCJI 23zł mała puszka a bez promocji nawet powyzęj 30zł. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj narzekacie, inne dzieci które biorą nutramigen też potrzebują refundacji bo to mleko było o wiele droższe niż wasze.
nasz co prawda pije normalne ale też już lekarz chciał mu zmienić na nutramigen i orientowałam się że kosztuje baaardzooo dużo. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tak się bałam ok 32 tyg co brzuszek mi twardniał i czasem nie czułam ruchów, kiedys to ze strachu jak nic nie pomagalo by maly sie ruszyl pojechałam do szpitala i robili usg i przypisali mocniejsze leki na brzuszek.
a co do spania to mały zawsze śpi w swoim łózeczku w nocy -od poczatku nie spał z nami i uważam że to najlepsze rozwiązanie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a swoją drogą dziś ważyliśmy Mikusia i waży 7,600 kg -cięzki z niego chłopczyk, już mamę kręgosłup boli go nosić długo a będzie coraz ciężej... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja robiłam fioletem i odpadl gdy mały miał 2 tyg, co prawda miał wtedy wystający ale za to teraz wspanialy ma pępek i niejedno dziecko może mu pozazrościć Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>