Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja odwrotnie po cc karmiłam wyłącznie siedząc bo na leżąco nie było nam wygodnie, małemu cięzko było doić i trzymać cyca -może miałam za duże piersi
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja daję zawsze taki soczek jaki będzie jadł słoiczek - bardzo lubi soczki marchwiowo-jabłkowe, a jabłkowe już nie tak bardzo.
no i klik kukurydziany wieczorem je troszkę na kolacje.
teraz po tej brzoskwini spróbujemy kaszkę brzoskwiniową Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak za szybko leci to polecają na początek trochę ściągnąć żeby nie ciekło tak i potem niby jest ok, ale to chyba u każdego jest inaczej.
a co do dopajania to ja mimo że karmiłam piersią to dawałam herbatki -lekarz mówił że można, a poza tym w okresie grzewczym podawanie wody czy herbatki jest wskazane, tak samo można latem. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam cc znieczulenie całkowite i niestety nie miałam Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak samo miałam z aventu, lovi - i nie zdały u nas testu, na początku tomme tippe była najlepsza.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale cały weekend u teściow byliśmy to was nie czytałam Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie zgodzę się bo u mnie po cc też dali butlę i jakoś mały ssał pierś, dawali te miękkie pomarańczowe smoczki -ciekło z nich masakra, w domu w razie potrzeby dawałam z etj co agusia super -dziecko musiało ssać jak pierś żeby coś wyleciało i nie odmawiało piersi. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my używamy tylko silikonowe smoczki, na początku gdy dostawał pierś to przypominające pierś, teraz dr browna takie malutkie wąski że caly do buzi wchodzi -dla nas te butelko teraz są najlepsze.
wydaje mi się że dobrze gdy pije i z cyca i z butli bo z cyca można odciągnać i dac gdy cię nie będzie, a jak dziecko nie nauczy się to może być kiedyś problem bo będziesz uwiązana i w ogóle może nie zechcieć kiedyś butelki tez słyszałam o takich przypadkach... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też ściągałam moje mleko do butelki gdy musiałam wyjść czy miałam za dużo i bez problemu pił i z butelki i z cycka -karmiłam wówczas butelką tomme tippe smoczek podobny do piersi matki, ale teraz używamy dr browna bo mały tylko butlę pije. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój je w dzień o 9, 12, 15 i 18 mleczko samo ok 130ml, ok 20 wypija na dobranoc ok 150ml mleka +30ml kleiku łyżeczką. dodatkowo w dzień ok 17 je pół słoiczka albo marchewki, albo jabłuszka albo tego połączonego. W dzień pije też soczek ok 80ml, i herbatkę jeśli ma ochotę.
w nocy wstaje między 3 a 4 i wypija ok 120ml mleka czasem mniej i jeśli chce to ok 7 rano wypija 70ml choć zależy od dnia, a śniadanko o 9 rano i wypija 130ml mleczka. w dzień godziny staramy się trzymać ale wiadomo gdyby spał troszkę dłużej to może godzina się przestawić troszkę Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki
a już synka monika masz jednego? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi połozna mówiłan że jak się karmi piersią to 3 miesiące, a jak mieszanie i daje się wiecej niż 2-3 butelki to nie dawać witaminy K. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nasz tez sie ledwo miescił w nosidełku i nozki wystawały, jak kupowalismy nowy to ten wypadł najlepie w rozsadnej cenie bo taniego byle jakiego nie chcielismy a znowu tysiac za fotelik to tez nas nie stac dac. jestesmy bardzo zadowoleni Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my zdecydowaliśmy się na coletto sportivo - przymierzaliśmy w sklepie i do Mikołaja i do auta i pasuje
fakt jest od 9kg dlatego maly jeździ na maxa w pozycji leżącej (tam jest regulacja) a dodatkowo pod pupę by nie wpadał za głęboko daliśmy mała podusie jaśka takiego cienkiego -teraz ma lepiej niż w nosidełku, wygodnie, bezpiecznie, pasy dobrze naciagnięte, główka ochroniona - dla nas super! Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Skarb o 20 poszedł spać, a wcześniej wypił ok 130ml mleczka +30ml kleiku łyżeczką.
Budzi się raz w nocy ok 3, i pije wtedy ok 80 do 130ml mleka. potem się budzi jak mąż idzie do pracy o 7 i jak chce mu dać mleko to teraz tylko max 70ml wypija, a prawdziwe śniadanko jak trochę polula i dopiero o 9 rano 130ml wypije lekkim dytkiem
za to powiem wam że bardzo lubi sok marchwiowo-jabłkowy, sam jabłkowy mu nie służy jednak, no i marcheweczki zjadł dziś pół sloiczka Wyświetl w wątku >>