Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm... wiec na darmo zostawianie ich i mycie... a te od soczków też takie nie wytrzymale? Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no fakt ciężko się zakręcają ale mam nadzieję ze się uda bo nie mam po koncentracie i to nie taką ilość jaką zamierzam zrobić Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój tylko na spacerze śpi w wózku, w dzień 2 drzemki w łózeczku ok 40minut każda, +spacer i czasem jeszcze wieczorem drzemka. Spać idzie codziennie ok 20 w swoim łóżeczku. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no jasne ja też chcę to zrobić około wakacji bo czasu teraz nie mam, a poza tym musze słoiczki opóżnic po deserkach i obiadkach.
Króliczki swoje są to no problem
no i mały będzie wystarczająco duży by jeść.
Tak myślałam tak zrobić jakiś zapas bo wiadomo dziecko nie zje dużo a po co robić co chwila, zrobię raz na jakiś czas i potem będę otwierać słoiczki z moimi gotowymi obiadkami, ale jak pisałam to dopiero latem
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego ja wybierałam wózek który ma dużą gondolę by mały w nim pojeździł trochę zanim urośnie, bo gondola jest stała ale mi się takie podobają
ale Mikuś rośnie jak na drożdzach i cóż oby do Wielkanocy się mieścił a potem się pomyśli. Bo póki co mimo że spacerówkę mam też na płasko możliwość to boję się bo jednak mniej osłonięta a on mały jest jeszcze no i nie siedzi sam stabilnie, więc lepiej na leżąco pognieździć się jeszcze w gondoli.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jak ściagnę gondolę to mam goły stelaż, ty chyba spacerówkę od razu.
ja spacerówkę osobno zakładam, a gondole mam sztywną ale dosyć duża jednak maly pomału przestanie się mieścić taki długi już jest... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko te 2 o tym samym nazwisku, ale też 2 o tym samym imieniu i nazwisku... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mój też 3 tyg przed terminem ale jeszcze jako wcześniak - miał też cechy bo zabarwienie skóry inne po urodzeniu i nie miał rzęs
ale generalnie duży bo 3560g i 57cm a teraz ok 8kg a ma 4 miesiace
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki wkład? ja mam samą gondolę bez wkladu ściąganą i potem zamiast gondoli zakłada się na stelaż spacerówkę ale to dopiero gdy będzie porządnie siedział więc chyba nie szybciej niż ok 6 miesiąca, tylko jak on pojeździ tak długo gondolą Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mówie do mojego bąbelek
a taki długi mój że już niedługo w gondole się nie zmieści tak patrzylam dziś to na styk a małej nie mamy gondoli tylko dużą... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas usg bioderek nie było obowiazkowe -lekarz nawet nie kazał tylko sama o skierowanie musiałam sie upomniec. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak paragonem, a raczej z paragonem Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy w ogóle z kotow wygrał ktos kto dawał foto pod koniec konkursu? albo kto miał rudego kota? może nie lubią rudych Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie slyszałam że trzeba do okulisty iść...
mój też mądry ostatnio jak kuła go kilka razy to już jak się zblizała z kolejnym zastrzykiem po jakimś czasie to też płakał...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje kocurki tez czekają i nadzieje na jedzonko mają Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a swoją drogą gratulacje dianek Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no napewno albo jest w trakcie albo po
wszyscy ciekawi bo tyle pisała że się nie boi więc wszyscy ciekawi jej relacji jak było Wyświetl w wątku >>