Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajne że chcecie kilka dzieciaczków
u nas w planach napewno 2 (drugie gdy Mikołaj podrośnie) a i może trzecie kiedyś kiedyś może gdy te będą duże
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mi sie wydaje ze przy kolejnym łatwiej bo wiesz czego oczekiwac, jak sie zachowywac, co moze martwic a co nie -najtrudniej jest przy pierwszym Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to teraz acherek czas na syna -córki odchowane to pomogą Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leci bo ja sie dziwie jak to poleciało ze mój mały 5 miesiecy bedzie miał za kilka dni a jeszcze niedawno był taki tyci Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a o 12 zazwyczaj je, no i czeka na niego już ciepła marchewka z ziemniakami a on śpi w najlepsze... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie min. przerwa między karmieniem butlą to 2,5 - 3 godz. nawet w szpitalu nie dają częściej.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w ciągu 30minut musi być użyte inaczej trzeba wyrzucić. Podgrzewać albo w gorącej wodzie albo trzymać w termoopakowaniu. ewentualnie jeśli chwilę np 5minut to może być na kaloryferze. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ma 5 miesięcy i wypija średnio (mówie o wodzie bo mleko do tego się dodaje) 120 -150ml.
a co do proszków to szczerze mówiąc ja tam wolę prać w proszku do białego jeśli chodzi o dziecięce choć używam i do kolorów, a o dorosłe to mi nie robi takiej różnicy -ostatnio piorę w Woolite, a także w Bryzie. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no rampersy są dobre na lato. Mój jak był maly to głównie pajace, śpiochy z kaftanikami, bluzki, czasami spodnie ale rzadko.
teraz to co innego chłopak duży to nie wypada pokazywać się w bieliźnie i mały zakłada pajaca tylko do spania, a śpiochy z kaftanikami też głównie w domu. Tak to spodnie, ogrodniczki, choć czasem jakiś fajniutki kompecik śpiochy +kaftanik też założymy na wyjście
a ostatnio to jak mężczyzna wszyscy uznali że wyglądał: koszula męska w kratę i dżinsowe ogrodniczki -super ten mój mały mężczyzna wyglądał Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też proszek dzidziuś i płyn do płukania, plamy schodzą i łądnie pachnie choć nie intensywnie bo włączam często dodatkowe płukanie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tam pierwszy miesiac to lekko bo maluchy grzeczniutkie słodziutkie śpią i jedzą potem to leci bo maluch uczy się coraz więcej i caaaałyyyy czas trzeba mu prawie poświęcić - ale kocham mojego małego brzdąca najmocniej na calym świecie i gdyby nie to że w tej chwili nie możemy sobie pozwolić na drugiego bobasa (budujemy dom) to być może od razu byśmy się zdecydowali na drugiego
fakt były ciężkie chwile (kolki, szpital itp.) ale wszystko się zapomina gdy maluch tak słodko spojrzy i uśmiechem przyćmi cały świat - to wspaniałe uczucie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie katrin ma racje bo potem dzieci wolniej przybierają
mój też za 6 dni skończy 5 miesięcy i waży 8kg
gruby nie jest i otyłości nie przewidujemy póki co
jest po prostu długi i proporcjonalny Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile Mateuszek teraz ma? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki troche mnie uspokoiłas
bo ja czasem tez kichne i bałam sie o niego ale u mnie to chyba troche alergicznie skoro mały nie ma Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ma niecałe 5 miesięcy i faktycznie jakos chrumka czy furkota w nosku. sprawdzam nosek ale nic nie chce sie frida dac wyciagnac wiec nie wiem... psikac mu sprayem nie psikam tylko po 1 kropli wody daje zeby sprawdzic czy cos ma i ewentualnie koze wyciagnac.... Wyświetl w wątku >>