Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śiczny i oczy chyba po mamie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłałam zaproszenie
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może wyślijcie mi linki do swoich profili to wyślę wam zaproszenie na swoje konto fb bo też bym chciała zobaczyć wasze dzieciaczki
bo maluchy tak się zmieniają i tak rosną że dopiero jak zgralam wczoraj foto od końca grudnia to zobaczyłam jak synek się zmienił i urósł Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
a beniaminowa ile twój synek miał cm jak miał 5miesięcy? ja mierzyłam teraz małego miarką to ma ok 69-70cm tak mniej więcej ale to wiesz domowo a nie to co u lekarza Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no długaśny
dzięki
i jeśli ktoś moze to prosze o klik na zagłosuj link wyzej
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.ciesz...iaZdjec.aspx?id=1060
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będziemy wdzięczni Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też bym chciała zobaczyć ale nie wiem kogo szukać na fb
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś ma równe 5 miesięcy Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja gdy było zimno nivea baby krem na kazda pogode ale zastanawiam sie czy nie jest on za ciezki na takie cieple sloneczne dni bo jest mocno tłusty i dobry na chłod, a z drugiej strony smarowac juz kremem z filtrem na słońce nivea baby? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie nie wiem ile ma cm bo nie mierzą na szczepieniu a czy samemu jak się zmierzy bedzie wiarygodnie? Ubranka nosi 74 choć niektóre są już na styk więc pomału trzeba będzie przejśc na większe.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
duży chłopczyk nam rośnie aczkolwiek nie jest grubaskiem bo nie widac wg mnie po nim, jest dosyć cieżki ale jest długi Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z innej beczki: do mam które dają/dawały swoim dzieciom kleik kukurydziany/kaszkę - czy wasze dzieci miały po tym zatwardzenia? i ile dawałyście dzieciom tego?
Mój mały dostaje raz dziennie kaszkę bądź kleik (na noc) i teraz mimo że w dzień daję mu na rozluźnienie stolca deserek owocowy to najpierw ma problem bo robi twardego klocuszka a dopiero potem miekkie...
boję się żeby nie miał większego zatwardzenia zwłaszcza że ja z tym mam problemy i nie chcę by wdał się w mamę (jak na razie codziennie mały rano robił kupkę)... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167