Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też chyba nie lubią... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepiej siebie lub mnie... brodę jak dawałam to już nie daję bo aż siniaka mam od gryzienia
a Mikuś jak go biorę na ręce to od razu próbuje szukać ukojenia Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karmienie nawet jest męczące bo gdy mały jakoś boleśnie się dotknie to zaraz płacz, a w dodatku mniej pije przez to dobrze że oprocz mleka 2 posiłki są inne z łyżeczki (sloiczek i kaszka)...
u nas dentonix też daję ale jakoś widocznie nie przynosi ulgi mocnej...
a czy dawał ktoś dziecku jak już bardzo bardzo bolały dziąsła i nie dało się wytrzymać Ibum? bo tam pisze że też na bolesne ząbkowanie...
1 ząb to przy tym chyba pikuś a 3 na raz i to z jednej strony góra i dół to masakra Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a te zęby tak męcza małego że masakra -taki maruda... gryzie, marudzi, czasem płacze...
mam nadzieję że te 3 czy może i czwarty wyjdą i dadzą trochę odpocząc... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli do 4 mają czas... coś się dziś nie spieszą Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jesli nie to orietuje sie ktos do kiedy maja czas na informowanie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my kupiliśmy ten drugi z babyone - ale mały nie bardzo go chce gryźć -woli swój smoczek, moją brodę, swoje i moje ręce, maskotki itp.
A tak w ogóle pochwalę się że Mikołaj ma 3 ząbki - jak nie było to nie było a teraz 3 na raz
2 na dole i 1 na górze, tak mi się wydawało że po po prawej ma, ale teściowa wczoraj potwierdziła metalową łyżeczką - słychać stukanie i są 3 Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok
ja zaczęlam zbierać z myślą że to dla moich dzieci będzie -kiedyś przekaze myślę moją oryginalna kolekcje synkowi -moze po latach jakiś większy pieniądz bedzie miał Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tam zbierało się, oryginalną kolekcję mam zostawiona dla synka - w końcu to jakaś inwestycja
a te co się powtarzają chcę sprzedać zeby mieć jakiś pieniadze bo się przydadza Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łóżeczko kupione niecałe 2 tyg przed porodem przed i złożone na szczęscie bo urodziłam 3 tyg przed terminem, a pościel mąz kupił jak byłam w szpitalu bo nie było wczęsniej takiej jak chcialam i miała dojść... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w dzień je łyżeczką sloiczek i ładnie bez problemu... Wyświetl w wątku >>