Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://apps.face...st_id=588&ref=nf Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
butelkę wyparzam po każdym karmieniu, gotowac rzadko gotuję.
a prasować ubranek nie prasuje chyba że jakieś koszule. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też jestem wykończona - nie dość że noga boli i powinnam leżec i mieć ją do góry, to musiałam ciągle latac bo nie ma nikogo do pomocy, a maż dopiero właśnie jedzie do domu... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My sami to przeżywaliśmy i dużo kasy poszło, bo nie tylko delicol próbowaliśmy który ok 50zł kosztuje, ale równiez niemiecki Sab simplex (też ok 50zł), espumisan, bobotic, esputicon - ten ostatni okazal się najlepszy dla nas ale i mały w koncu gdy miał niecałe 3 miesiace wyrosł a było naprawdę strasznie.... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mi sie tez wydaje ze kiepsko działa a trudno go dostac bez recepty bo niby ma działanie uspokajajace
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jego spanie w dzień trwa ok 30minut.
jeśc też nie bardzo chce - potrafi zacząć płakać w trakcie jedzenia jak sobie chyba boleśnie dotknie.
dziś kupiłam vuburcol, smarowac bede dentonixe ale smaruje mało, i w razie czego ibum dam.
a ja dziś nie dysponowana na nogę jestem bo byłam na zabiegu, za bardzo chodzić nie moge a tu przy małym trzeba, roboty w domu dużo i co zrobić, boli ale trzeba chodzić... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze są do 3 mies. potem już lepiej, no chyba że ząbki idą to też jest ciężko.
u nas 3 zęby na raz -to takie mały ma czasem napady że tak powiem histerii że ciężko go uspokoić, niby zmęczony, chce spac a jak kładę to taki krzyk że masakra... w ogóle marudzi, nie chce czasem jeść, jak jakoś się boleśnie dotknie to też płacze i w ogóle Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super i kupony Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja nie dostałam paczki z gerbera.
ja miałam z hippa tą po szpitalu - słoiczek, poradnik i kupon na kilka produktów hippaa -20%, i kupon że w rossmanie dostałam kolejne pudełko a w nim soczek i słoiczek.
a do was same przyszły te z gerbera? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mialam jak dotad tylko 1 paczke - i znizki -20%na hippa do rossmana
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie słoiczki -super
po raz pierwszy wygrana w opisowym bezparagonowym konku na rossnecie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skąd grusia te próbki? moj mały pije enfamil ale nie dostałam probek mimo ze w klubie jestem...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też za to lub za paragon Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moje siedzi mi na kolanach i czeka aż tatus zrobi kąpiel, potem jedzonko i spać Wyświetl w wątku >>