Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo ja miałam i mi sie zgubił
odwdziecze się jakoś kiedys gdy ktos bedzie w potrzebie, zapłace za paragon, kupie taki sam w sklepie dla tej osoby ale teraz lub kupie jej paragon na inny konkurs.
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo ja miałam i mi sie zgubił a biore udział wiecie w tym konkursie
odwdziecze się jakoś, zapłace za paragon,kupie taki sam w sklepie dla tej osoby ale teraz lub kupie jej paragon na inny konkurs.
bardzo prosze Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
straszny grubasek i to niezdrowe by takie wielkie dziecko się urodziło bo później maluch może mieć problemy z zdrowiem Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na google chrome tez nie moge kliknac żadnego aktualnego
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam 11 tys ale nie wiem czy mi wystarczy bo słyszałam że niektorzy maja po 15 tys Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie moge żadnego otworzyc aktualnego... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Tesco
-Intermarche
-Netto
-Polomarkecie
-Dino
-Kauflandzie
-ABC Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no coż trzeba bedzie się porządnie spakować -zrobić listę co wziąc szczególnie dla małego, bo dla dorosłego to pól biedy, dziecko najważniejsze
tylko gorzej że jak to wyprawa na pół dnia czy cały dzień to jak małego karmić...
bo on o 12 je obiadek/deserek z słoiczka a o 15 mleczko - a gdzie to podgrzać idąc po górach...
chyba za daleko oddalac się nie będziemy Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc jeśli któraś z was może to bardzo proszę zagłosujcie pod naszymi foto
z góry dziękujemy
https://www.ciesz...iaZdjec.aspx?id=1060
https://www.ciesz...iaZdjec.aspx?id=1159
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie my będziemy nocować w kościelisku -niby blisko do tej doliny, kółka mamy duże ale faktycznie jeśli ma być błoto...
a co proponujecie jaki krem dla małego na buźkę - bo w górach inne słońce, czy krem na każdą pogodę taki na mróz i wiatr, czy krem na słońce z filtrem uv (oba nivea baby).
mam zamiar wziąć mu zimową czapkę, kurtki (bo w kombinezon się nie zmieści) kilka par spodni i bluzek itp. będę starać się raczej ciepło go ubierać, choc pewnie kombinezon byłby najlepszy. no i kocyki na pewno -mam kilka Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam nie mam zamiaru z malym łazić po górach.
co najwyżej po tym parku narodowym jakimś łagodnym szlakiem -ścieżką gdzie wózkiem da się jechać
tylko że w górach zimno ma być, wiec mały nadal w gondoli będzie musiał być...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no zwłaszcza że tam nie byłam a marzyłam o tym, bo tak mi się podoba góralska muzyka i prawdziwych górali chcę poznać - a jak oglądam szpilki na giewoncie to aż chce się jechać Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczepienie 26 kwietnia (normalne +ostatnie pneumokoki), a 19 kwietnia jedziemy na 4 dni do Zakopanego - ach pooddychamy świeżym powietrzem Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-maść MALTAN na brodawki 40g nowa i nieużywana +gratis reszta małej
-osłonki na piersi nowe i nieużywane rozmiar L
-butelka Tomme Tippee 260ml nowa i nieużywana
-butelka Tomme Tippee 150ml używana
-buciki ang. nowe i nieużywane 2 komplety rozmiar 3-6mies.
-mleczko Hipp 350ml nowe i nieużywane
-pieluszki Huggies Newborn 90szt nowe nieużywane
-wkładki laktacyjne Penaten otwarte opak. nieużyte +kilka z poprzedniego opakowania innej marki
Jak coś to pw -dogadamy się Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane