Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale dzieci w różnym tempie się rozwijają, i też zależy pewnie od cięzaru - moj mały długi i cieżki, ale jak go trzymam to faktycznie sie opiera na nozkach i twardo odpycha, ale ja się boje bo on mały przecież.
Siedzieć też się boje by sam siedział, bo jeszcze troche sie do przodu wg mnie za bardzo przechyla sam i boje sie wtedy o kregosłup jego.
ale jak widze jego kolezanke niecały miesiac róznicy to widze jak rosną szybko dzieci i że moj też tak będzie robił Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia ja do wrocławia mam ok 90km a mieszkam od strony Poznania wiec głowna trasa, a do Wałbrzycha kawał drogi chyba ze 150km o ile sie nie myle.
katrin może kiedys gdy chłopaki podrosną spotkamy się w zoo
bo ty od której strony mieszkasz? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ach jak te dzieciaczki forumowe szybko rosną
może napiszmy ile miesięcy kogo ma bo ja już się nie orientuje Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Tesco PLAYBOY
-INTERMARCHE BILETY CARLSBERG
-POLOMARKET COCA-COLA
-DINO WIOSNA PACHNACA
PW Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam całkowite i po 2 i pół miesiaca zaczeły leciec ale juz jest raczejn ok - wiadomo przy rozczesywaniu troche wypada a tak juz raczej nie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-TESCO PLAYBOY
-INTERMARCHE BILETY OD CALSBERG
-POLOMARKET COCA-COLA
PW Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
6-9 to tak ok 74cm, a 3-6 to tak chyba 68 ale roznie pisza, zreszta przy tych opisach najczesciej pisze na jaka wage lub wzrost Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja poproszę wtorek o 10. tylko napisze mi ktoś na pw czy lepiej zaczac przed godz 10 robic quiz? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Tesco Playboy
-Intermarche bilety na mecz
-Polomarker Coca Cola
-Dino wiosna pachnąca
i inne: ABC, Kaufland, Netto
pw Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez mam jakiś taki olejek chyba ten sam ale nie daję bo po pierwsze nie potrzebuje, po drugie mocno go czuć nawet gdy raz sobie kropnełam, a poza tym boję sie bo pisze ze dla dzieci od 1 roku lub 3 nie pamiętam, choć pani w aptece mówiła że można, więc sama nie wiem - ale póki co na szczęscie nie ma potrzeby Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śpi nam w nocy ładnie nawet 9 do 11 godzin bez przerwy, chociaż wiadomo czasem zdazy mu się np 7 godz.
Generalnie duży chłopczyk - a zęby mu się sypią - na dole 2 dwójki już trochę przebite bo widać białe tyci czubeczki i stukają o łyżeczkę a na górze też 1 lub 2. a na dole jeszcze widzę że jedynki chcą iść wiec trochę tych zębów idzie i co za tym idzie mały gryzie bo go boli i czasem ma gorszy dzień...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane