Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#6442381 Napisano: 14.12.2017 22:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

buziolek napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe czy Duracell zdąży przysłać nagrody przed Świętami... emotka  

z pierwszego etapu roboty i miecz już w domu, szybko wysłali emotka

Nie wszystkim emotka

Ja nadal nie mam mieczy z 1 etapu... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6442142 Napisano: 14.12.2017 15:25:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Puzzle z Hasbro C4 - GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6441904 Napisano: 14.12.2017 10:43:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bedziecie pisac reklamacje? Moze ktos podrzuci na pw emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6441868 Napisano: 14.12.2017 10:03:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

xpac napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czegoś tu nie rozumiem. Skoro nagrodą jest doładowanie telefonu pre-paid kwotą 30 PLN bez zastrzeżenia, że to tylko do wykorzystania na rozmowy i SMS-y w sieci Orange lub, że nie można wykorzystać na SMS-y Premium, to chyba coś tu jest nie tak emotka

Ja bym pokusił się o stwierdzenie "co tu jest tak" ?!

Właśnie, moim zdaniem powinni nam normalnie doładować pre-paid kwotą 30 PLN bo takie doładowanie można wykorzystać na smsy premium     

Zwlaszcza jak ktos ma pakiet zaladowany do wszystkich bez limitu to mu nie potrzebna kasa do wykorzystania w orange tylko wlasnie normalnie na glowne konto Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

benasia

#6441235 Napisano: 13.12.2017 09:24:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

emotka Dzisiaj w rozmowie telefonicznej z przedstawicielem Lewiatana dowiedziałam się że ta nagroda niespodzianka za zakupy w 5 minut to ma być jakaś torba. Tylko nie wiem czy z jakąś zawartością 

Tez slyszalam ze torba, tylko nie wiem cz6 na zakupy szmacianka czy jaka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6441120 Napisano: 12.12.2017 22:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurelito napisał(a):

elhad napisał(a):

aurelito napisał(a):

mksmichal napisał(a):

benasia napisał(a):

aurelito napisał(a):

To kto pierwszy idzie na zakupy z Lewiatanem ? emotka     emotka

Ja tam mogę iść pierwsza, ale przedstawiciel jeszcze do mnie nie dzwonił  emotka

Do mnie też jeszcze nie zadzwonili. Rozważacie opcję zakupy w 5 minut i nagroda niespodzianka czy raczej pół godziny? Ciekawe jaką wartość ma ta niespodzianka.

he he jakby powiedzieli chociaz wartość tej niespodzianki to człek by się zastanowił, a tak dla "dyplomu" za zajęcie I miejsca w konkurencji zakupów na czas emotka  warto podejmowac ryzyko emotka  ?

Wstępnie  mam wyznaczoną datę zakupów na 20 grudnia. Czyżbym była pierwsza?

ooo a ja planowałm na 18 emotka  ale jeszcze nie dzownili he he he

ja tak samo planuję mniej więcej  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 aurelito 0

benasia

#6440869 Napisano: 12.12.2017 13:54:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Robot z Duracella dla synka z 2 etapu (tel ok 10 rano) i miecz z 3 etapu  emotka Wyświetl w wątku >>

benasia

#6440766 Napisano: 12.12.2017 12:03:01 w Paragony na trwające konkursy
Mogę dzisiaj kupic paragony na Milkę w Polomarkecie - pw Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6440752 Napisano: 12.12.2017 11:39:58 w Lay's
Chciałam obejrzeć jakieś komedie i były na liście tj w oknie które otwarłam vod z lays... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6440564 Napisano: 11.12.2017 22:30:13 w Lay's
pioge7 napisał(a):

synk napisał(a):

benasia napisał(a):

Pomoże ktoś - chciałam obejrzeć film na VOD i niestety kolejny raz mam problem, bo gdy wpisuję kod na film z konkursu Lays cały czas mam info,że błedny kod lub nieakttywny. Zalogowana jestem, kod kopiuję z emeila i na 100% nie używałam go.
Co robić?

AJ4877ZDSA
TG6MDKCY46
KP5P6PXKW7

może któryś z tych zadziała?

Sprawdź czy po kodzie nie kopiuje ci się spacja. Często tak bywa i wtedy odczytuje kod blednie. Musisz zaznaczyć tylko kod.

dzięki synk, ale niestety nic mi nie wchodzi a kopiuję dobrze   :(   Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6440553 Napisano: 11.12.2017 22:12:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurelito napisał(a):

To kto pierwszy idzie na zakupy z Lewiatanem ? emotka     emotka

Ja tam mogę iść pierwsza, ale przedstawiciel jeszcze do mnie nie dzwonił  emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

benasia

#6440549 Napisano: 11.12.2017 22:09:27 w Lay's
Pomoże ktoś - chciałam obejrzeć film na VOD i niestety kolejny raz mam problem, bo gdy wpisuję kod na film z konkursu Lays cały czas mam info,że błedny kod lub nieakttywny. Zalogowana jestem, kod kopiuję z emeila i na 100% nie używałam go.
Co robić? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6440416 Napisano: 11.12.2017 18:22:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzisiejsza wygrywająca odpowiedź z allegro - pani kupiła pralkę i się cieszyła bo mąż musiał wyciąć futryny w drzwiach,żeby ją wstawić do domu...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 spursman

benasia

#6440219 Napisano: 11.12.2017 13:18:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mugolinka napisał(a):

aurelito napisał(a):

benasia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dostałam własnie potwierdzenie weryfikacji jeśli chodzi o zakupy. Tylko,że dopisali mi sklep kilkaset kilometrów ode mnie!!! Jak u Was?

u mnie ten sklep gdzie robiłam zakupy (5 km od domu)

gramtatatam napisał(a):

U mnie zakupy w sklepie, w którym kupiłam napoje. 

Wysyłali emeile równocześnie? B nadal nic nie mam   emotka
I czy emeile były z tego maila na który się odsyłalo? Bo rano reklamy usuwałam z poczty ale chyba nie przegapiłam...

też czekam na maila i zaczynam się denerwować emotka

u mnie także mail  o godzinie 12.17 dokładnie- zakupy zrobię tam gdzie robiłam zakupy. W ciągu trzech dni jeden z dwóch panów się ze mną skontaktuje. Przez to czekanie tuzin pytań, jestem strzępkiem nerwów, a mały research w piątek tylko mnie dodatkowo zmartwił bo np łowicza u mnie nie ma praktycznie wcale a na nie najbardziej liczyłam 

u mnie też już jest emeil  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6440205 Napisano: 11.12.2017 12:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dostałam własnie potwierdzenie weryfikacji jeśli chodzi o zakupy. Tylko,że dopisali mi sklep kilkaset kilometrów ode mnie!!! Jak u Was?

u mnie ten sklep gdzie robiłam zakupy (5 km od domu)

gramtatatam napisał(a):

U mnie zakupy w sklepie, w którym kupiłam napoje. 

Wysyłali emeile równocześnie? B nadal nic nie mam  emotka
I czy emeile były z tego maila na który się odsyłalo? Bo rano reklamy usuwałam z poczty ale chyba nie przegapiłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6440128 Napisano: 11.12.2017 11:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mika0103 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

mika0103 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy na rycerze DURACELL paragon ma być z danego etapu?

tak

i to może być dowolna bateria? nawet jedna sztuka?? emotka

tak

Tak o ile to jest oryginalnie pakowana po 1 szt a nie opakowanie rozbite na szt. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

benasia

#6439389 Napisano: 08.12.2017 22:19:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

co dzis wygrało samochód?

wieczne pióro - Pani kupiła je na allegro, napisała cv odręcznie i tak zachwyciła tym potencjalnego pracodawce,że dostała wymarzoną pracę - no i auto z allegro  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6438579 Napisano: 07.12.2017 14:15:27 w moje dzisiejsze wygrane :)

benasia

benasia

#6438267 Napisano: 07.12.2017 00:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

dolly napisał(a):

xpac napisał(a):

Hejo emotka  Czy może ktoś się już pytał odnośnie konkursu Allegro, czy mając działalność gospodarczą, ale kupując z konta zwykłego, można brać udział w konkursie ?? Jeśli nie można, to moja stówka poszła się ... i dobrze, że auto nie wpadło, bo bym się chyba zapłakał ....

nie pytał, tylko grał.
Ne mogą brać udziału konta firmowe i tego się trzymajmy.

No dobra ale... w oświadczeniu mamy do zaznaczenia opcję " Oświadczam, że nie prowadzę działalności gospodarczej." czyli co, mam zaznaczyć i wysłać ??

ktoś pisał,że mu nagroda przepadła/czy tez przepadnie bo nie wiedział,że pomimo,że grał z konta osobistego nie można prowadzić działalności gosp. na innym koncie.  Wyświetl w wątku >>
1 xpac 0