Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W temacie, w kinie widziałam plakat filmowy o paddingtonie i tu tekst "Misiu Paddingtonowi użycza głosu Artur Żmijewski" - wtf MISIU????
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdym iSpocie po numerze seryjnym Ci wezmą do naprawy jakby coś. Bo Apple nie wystawia papierów, dodatkowo możesz kupić dłuższą gwarancję Apple Care. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak Bo Twój chyba z października jest. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest, Kamil jest z lutego 2012. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasiu, Kamsio miał najpierw taką co miała dwa koła z tyłu i okazała się wielką klapą, bo była niestabilna, przewracała się Kamsiowi, sąsiadki synek miał tak samo. Kupiliśmy tą MICRO i okazała się idealna. A młody od razu zaczął na niej jeździć. Mówię ci nie patrz na te co mają dwa z tyłu. I te co mają 2 z przodu działają intuicyjnie tak, że dziecko od razu wie w jaki sposób ma skręcać itp. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyślesz takie dane i potem się zdziwisz w bik, że masz kredyt nie spłacony... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to ta z Ikei powinna być idealna, jest drewniania i ładnie wykonana. Mnie samą kusiło by kupić, ale u nas nie ma już gdzie tego stawiać, a teraz i tak mamy remont kolejny w mieszkaniu więc się wstrzymałam. Ale był super.
Porównaj z wymiarami tej Micro. Bo Micro jest idealnie wyważona i stabilna, a to ważne bo większość maluchów to jeszcze lubi się opierać na kierownicy podczas jazdy.
Odnośnie jeszcze leków i farmaceutów itp, moja teściowa jest farmaceutka i jak tylko maluchy kichają czy katar to mi mówi, żeby dać to czy tamto. Ja tam dzieci staram się chronić od leków i witaminek i to daje rezultaty, bo Jagoda od urodzenia miała dwa razy katar: dla mnie na katar najlepsze to woda morska plus odciąganie wydzieliny, a nie jakieś krople, plasterki i inne maści. I każde przeziębienie po dwóch dniach jej mija. Mąż chowany na lekach i teraz byle katar i musi krople na sterydach bo inaczej mu idzie w krtań i zapalenie oskrzeli... Więc natura najlepsza. A na kaszel to lepiej łyżkę miodu albo syrop domowy sosnowy. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasiu jak chodzi o hulajnogę to patrz na to aby dwa kółka miała z przodu. Są tańsze na wzór tej micro. Ale moim zdaniem warto zapłacić więcej, bo jest super i nie do zajechania.
Zobacz te:
http://allegro.pl...low-i4580230171.html
http://allegro.pl...lor-i4596502498.html
http://allegro.pl...kol-i4576768729.html
W Ikei widziałam fajną, z tym, że ona drewniana a nie jakaś interaktywna. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak pinda nie pracuje, to niech się zajmie swoim dzieckiem. Ono na pewno woli siedzieć w domu z mamą niż w przedszkolu z obcymi paniami... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas w żłobku by to nie przeszło. Z maleńkim katarkiem nie biorą a co dopiero. No i co to za matka? Ja rozumiem, że ludzie pracują i mają zajęcia, ale jak już na prawdę nie mogą niech wezmą opiekunkę, kogoś z rodziny czy coś, a nie narażają inne dzieci na infekcję. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak mamy tej firmy i jest świetna! Super opcja na prezent. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również gratuluję
A my remont mały robimy w mieszkaniu, kuchnię przenosimy do salonu w formie aneksu, a na miejscu kuchni pokój Kamsia i Jagody będzie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest statystyka czysta. Może twojemu się spieszyło do wyjścia i tyle, różnie bywa, są przypadki losowe. Ale te pierwsze dzieci zazwyczaj wychodzą później niż wcześniej. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszę Cię, tylko 5% dzieci rodzi się w terminie A pierwsze dzieci rzadko się rodzą przed terminem, no chyba, że cesarka umawiana była Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no nie mogę, bo po urodzeniu Jagody okresu jeszcze nie miałam Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem z perspektywy dwóch porodów: pierwszy ze znieczuleniem i drugi bez znieczulenia. Znieczulenie spowalnia akcję porodową, przez co cierpiałam niepotrzebnie dłużej, no i gorzej czuć parte, więc to troszkę utrudnia. drugi bez znieczulenia i poszło ekspresem, a ból wcale nie był gorszy. Chyba była gorsza przy pierwszym ta gruba igła w kręgosłup, no i po znieczuleniu bolały plecy po wyjęciu wenflonu w kręgosłupa. Trzecie rodzę bez znieczulenia, już się zdecydowałam i tym razem marzy mi się dom narodzin. Wyświetl w wątku >>