Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kupiliśmy Thermoflash lx-26 http://allegro.pl...Gvw8ECFQFyfAodSQ8AJg i mierzy idealnie, jest w 100% zgodny z termometrem rtęciowym a mierzy od razu. Jest super, ale był też drogi, bo daliśmy za niego ponad 250zł. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak Kubuś jest super, Kamsio zawsze takiego męczy jak idziemy do dentysty. Mamy też szczeniaczka na dobranoc i siostrzyczkę i Jagoda z nimi śpi i tuli w nocy i ma super kołysanki. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bierz myszkę, szczeniaczek jest dość oklepany.
Biedna, też miałam mdłości 4 miesiące, teraz już rzadko się zdarza, ale odrzuca mnie od różnych produktów (np. mięso). Trzeba to przetrwać i starać się jeść cokolwiek. Najważniejsze to nie funkcjonować z pustym żołądkiem, bo wtedy jest tylko gorzej. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram, to nieco wkurzające. Wiele z nas ma coś do sprzedania, a nie zaśmieca wątku. POza tym można link do allegro dać w stopce i kto zainteresowany to w niego wejdzie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tej chwili już mokry. Podobno już od mokrego do wyleczenia blisko. No i się inhalujemy solą. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Warszawie w szpitalu na Starynkiewicza można za darmo zdeponować krew pępowinową.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sojana robi sąsiad moich rodziców w Borowiance. Moim zdaniem jak chodzi o wózki to warto w okolice Częstochowy się przejechać bo tu wielu producentów i hurtownie i wózki kupuje się dużo taniej. Kupowaliśmy Graco dla rok po roku i zapłaciliśmy 1000zł, a dodali nam folie, osłonki na nóżki i torbę do wózka. A w Warszawie za to samo prawie 2 tyś wołali....
Zobacz jeszcze wózki TAKO, a jak najdalej się trzymaj od Chicco i BeeBee Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje! Ale z wózkiem to ja bym się totalnie wstrzymała, jak i z wszelakimi dziecięcymi zakupami Wiem jak to kusi i korci, ale tak jakoś zdrowiej A ja 24 mam USG i doczekać nie mogę się.
Odnośnie klocków i LEGO, to ja nie lubię na przykład jak Kamsio dostaje kolejne zestawy, potem wszędzie to się wala, a części znajduję nawet w pralce...
U nas trzeci tydzień przeziębienia i kaszlu Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystaw na grupach na fejsie albo olx. Prędzej tam sprzedasz. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie za długie historie, i niezbyt skomplikowane słownictwo Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W międzyczasie jeszcze byliśmy na wyjeździe. A teraz muszę dzieci do piątku ozdrowić bo znowu wyjazd... A z chorymi przecież nie pojadę... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas szedł lek w większych proporcjach i było ok. U nas maseczką.
U nas na 90% będzie dziewczynka Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to chyba na isofix? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz to przetrzymać, u nas Kamsio na początku robił histerie, nie chciał iśc, zostać, rzucał się, kładł na podłodze, tupał, płakał mocno i ogólnie symulował wymioty... Po kilku dniach mu przeszło i chętnie zostaje z ciociami. Teraz już podobno nawet nie szlocha w ciągu dnia. Jedyny problem to jedzenie, bo zjada tylko to co lubi. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech kasę oddają, gnojek naszkodził to niech teraz rodzice płacą za straty! Tak być nie może, a do zimy już blisko. Widać po pogodzie jak się kiepści, właściwie to z rana to ja już czasem w zimowym wychodzę...
Wyświetl w wątku >>