Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo ładne imię. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super że imionka się nie powtarzają Mieliśmy dylemat między Dawidem a Kamilem Oboje robiliśmy listy i te dwa imiona się zgadzały, a potem rzut monetą i został Kamilek Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój Kamilek dopiero niecałe 500g Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. U nas też rodzice nie mogli się dogadać ze sobą wzajemnie, mamy tu taką sprawę iż mieszkają od siebie dość daleko (ponad 200km), przez telefony nie szło im dogadywanie się. A każdy chciał by wesele odbyło się w jego mieście. Były wrzaski i awantury, głównie przez telefon bo jak każdy daleko to nie ma jak inaczej komunikować. W końcu stanęło na tym, że sala znalazła się u mnie w mieście. Teściowie kręcili, że niby slams czy coś takiego... (Taaa bo u nich w mieście to hotel Pałacyk był wolny na termin)... mniejsza o ten hotel. Stanęło na pensjonacie u mnie w mieście po znajomości, ta co mówiłam. Pokoje może ni były jak w Brystolu, ale były przyzwoite (mieliśmy masę gości przyjezdnych). Sala okazała się strzałem w dziesiątkę, goście zachwyceni byli, bawili się świetnie. Stąd uważam że nie warto sluchać nikogo.
Kolejnym mega problemem była suknia, o którą były wielkie awantury bo Jak ty Agnieszka kupisz suknię miesiąc przed ślubem jak wy jeszcze na wakacje chcecie jechać Blebleble... Jak się okazało zakup sukni zajął mi nie więcej jak 3 godziny. W 3 salonie okazało się że mieli idealną suknię, co tłuszczyk idealnie kryje, a do tego była lekka, zwiewna i taka o jakiej marzyłam, a ceną nie powalała na kolana...
W sumie my nasz ślub organizowaliśmy w miesiąc, załatwialiśmy formalności w kościele, urzędach itd. I daliśmy radę. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyluzuj, nie słuchaj wszystkiego co mówią ludzie naokoło. Nie ma się co wpieniać, bo TO WASZ DZIEÑ, a nie ich!!! Każdego wysłuchaj, ale bez nerwów rób swoje. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To przedrukuj od razu coś dla mnie, mały zastrzyk gotówki by się przydał.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla niego pozytywnie, współczucie zaś dla podwładnych Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to panowie ogółem mają i nie tylko mężowie, ale ojcowie i teściowie także
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakie rozmiary? To dość ważne info, bo dziewczyny tu są drobne niektóre, a niektóre nie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem że mowa o prawku? Ja zdawałam w Warszawie (3 podejścia), potem raz w Częstochowie i opowiem wam co mnie spotkało. W Warszawie raz miałam historię taką, że trafiłam na kobitę, co zanim wsiadłam do autka powiedziała mi po co pani tu przychodzi i tak panią ujebię, żałuję że nie miałam dyktafonu, baba by miała pracę z głowy. W Częstochowie zaś niby facet miły, ale przy łuku wmówił mi że wjechałam niby w pachołek, oczywiście nie wjechałam. Poszło nawet pismo do Marszałka...
A teraz papiery poszły do Łomży. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja jeszcze butelek nie zbieram. Jak będę bliżej końca niż połowy to zacznę kupować smoczki, butelki i inne pierdółki. Na razie tylko zbieram ciuszki Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mniam mniam oliwki! Lubię czarne!
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maślane tylko na prawdziwym maśle... na innym czymś będzie feee.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cały kubeczek taki jak ze sklepu np. ja daję śmietanę do zupy (jest fajna gęsta), to małe opakowanie chyba 150g ma (albo 200??). Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane