Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej zaniżony, bo spaliła cukier biegając zamiast siedząc na tyłku. Często wynik z 50g wychodzi do cenzura albo na granicy i trzeba powtarzać, ale ta powtórka zazwyczaj już dobrze wychodzi.
Mężu kochany mi nowego laptopa kupił Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pościel jak pościel... Pewnie zleżała jak wszystkie ścierki z biedronki. Ile razy nie kupiłam tam czegoś to zaraz leciały oczka lub robiły się dziurki... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eee nikt nikogo stąd nie ruszy, o chyba że banem Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ivisia afty raczej bolą i pieką, więc widziałabyś że dziecko cierpi i byłoby niespokojne podczas jedzenia. Moja mała też ma biały język i po potarciu pieluszką nie schodzi od razu. A wiem, że to osad po mleku. Więc przemyśl wszystko 100 razy zanim nafaszerujesz dziecko lekami. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może to nie afty a nalot po jedzeniu mleczka? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojj tam, chłopaki fajne są Trzeba się cieszyć że wszystko ok
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie na USG wychodziło 3,5kg, urodziło się 4kg baby Na szczęście wyszła sama W szpitalu napatrzyłam się jak dziewczyny ciągle na cesarki były brane... Cieszę się że udało się sn. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno każde kolejne bobo większe się rodzi, zwłaszcza jak chłopcy. Więc bym się liczyła z podobną wagą. Ja to się cieszę, że ciuszki w rozmiarze 62 kupiłam, bo te na 56 były od razu przymałe lub na styk. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To kiedy ten termin? Co lekarka mówiła? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak dziewczynce na imię? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mortadela brzmi smacznie no i prawie jak Manuela Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się bardziej Aleksander widzi Ja to nie miałam problemów z imieniem, od początku ciąży wiedziałam, że będzie Kamiś, a potem, że Jagoda. Jakoś tak czułam Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez przesady, niech głową nie kręcą, dziecko nie będzie miało żadnych problemów, bo teraz urzędy miast i stanu cywilnego w całej Polsce są połączone ze sobą systemem komputerowym. Także braliśmy ślub w Częstochowie a w Warszawie laska miała odpis aktu w komputerze. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przereklamowany jest gaz. Sprawdzałam. Sztachnięcie daje efekt jak po kilku browarach - lekkie zamroczenie... Boli tak samo dalej, a jakoś nie pamiętam bym miała do śmiechu jak bolało
Tak sobie przypomniałam że wkurzało mnie, że na klęczka nie dali mi rodzić tylko położyli na tym pie***onym łóżku porodowym. A cały plan porodu to chyba dla jaj spisywali.
Szybki poród jest fajny bo tak nie wymęczy, a człowiek jak się czuje dobrze fizycznie to i psychika ma się lepiej.
Dodam jeszcze, że jestem mega szczęśliwa z dwójką dzieci I wkurza mnie, że niektórzy patrzą na mnie jak na dziecioroba co podwójny wózek pcha. A jedna baba mi powiedziała, że mi współczuje. Ja tam uważam, że to fajna sprawa i na pewno za parę lat strzelimy sobie jeszcze jedno dziecko. Młody jest fajnym maluchem i poza epizodami co coś zepsuje to jest na prawdę grzeczny, a mała aniołek
PS. Fajnego bloga znalazłam: http://klocek-i-kredka.blogspot.com/ Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem wiem, ale jakby taka znieczulica nie jedną ucieszyła Chyba się naprawiło forum bo nie muszę posta pod postem dodawać, żeby coś zobaczyć Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Leżałam na sali z laską co skurczy praktycznie nie czuła, a mała rodziła się 9 minut - taka to miała szczęście. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eeee to w miarę szybko. Ja to mile zaskoczona była bo pamiętałam swoje męczarnie sprzed półtora roku i że męczyłam się ze skurczami półtorej doby. Tak więc u mnie 3 godziny skurczów i 10 minut parcia to był pikuś. Dziwię się, że do sali po porodzie odwiozły mnie położne na łóżku, bo bym na własnych nogach poszłam. A pierwsze siku po porodzie też w asyście położnej bo bała się, że się przewrócę
Ja to chyba mam dzieci aniołki, bo każde daje się wyspać. Mała śpi idealnie w nocy, budzi się tylko co 4 godziny na jedzenie, to dostaje cyca do dzioba i śpimy przytulone dalej. Jedyne co to mam dużo lżejszy sen, bo każdy szmer mnie budzi, każde kwiknięcie czy kaszlnięcie dziecka. A w szpitalu najgorsze było to, że mąż nie mógł z małym wejść do mnie w odwiedziny, a z małą też nie wolno było nawet tym łóżeczkiem wyjechać na korytarz... Tak więc tęskniłam strasznie. A jak wróciłam to mały już taaaki wielki mi się wydawał jakby tak wyrósł przez te kilka dni co mnie nie było.
Swoją drogą młody straszny skok rozwojowy zaliczył ostatnio. Je sam widelcem, łyżeczką - nawet się nie brudzi. Mówi więcej słów. Podaje rękę na powitanie - każdemu No i wreszcie chodzi za rękę - aczkolwiek na razie tylko tam gdzie on chce Wyświetl w wątku >>