Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przechodzimy to samo. Dodatkowo wycie i darcie się wniebogłosy jak coś mu nie pasuje. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może by tak kuźwa do roboty a nie pierdzielić o biedzie... Z takim podejściem, można by do kryminału trafić, bo skoro z głodu można kraść... Dla mnie uczciwość jest czymś ważnym, i nie mogłabym cieszyć się z nagrody podpieprzając komuś czyjś pomysł czy pracę. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak rodziłam w wakacje Jagodę, to w tym szpitalu ciuszków własnych wręcz zabraniali, gdyż dzieci były często przebierane i swoje ciuszki by się zgubiły. Miałam tylko ubranka na wyjście. Własne pieluchy i chusteczki. W szpitalu się też przydaje woda mineralna i coś na przegryzienie Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prostowanie zębów jest cenzura warte. Mąż w młodości nosił aparat stały. Teraz zęby wróciły niemal do siebie, więc efekt prostowania jest na kilka lat. Ja nie wiem po kim Kamsio ma słabe ząbki. Ja jak żyję nie byłam u dentysty, nigdy żaden ząb nie bolał ani nic... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akurat problem z nim taki że się wierci jak cholera, wszystko go interesuje, a ząbków do naprawy jest mnóstwo - w sumie niemal cała góra. Dolne ma idealne.
Poszukaj śpiworków, np. Ferreti mają fajne i cieplutkie, u mnie się sprawdza idealnie, a te ferreti są rozsuwane od góry i od dołu, więc w razie co może młody mieć nóżki na wierzchu a reszta jest cały czas okryta. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, pani doktor dziecięca, ma świetne podejście i wogóle. Młody pięknie u niej buzię otwiera, ale boję się, że wiertła mógłby się wystraszyć, zacząłby się wyrywać itp, najlepiej byłoby go jakoś uśpić czy coś - nie wiem jak to wygląda. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lakierowaliśmy - ale już w momencie gdy próchnica była... Do tego ozonowanie i lapisowanie zębów z tyłu. Ale tak czy siak chyba bolą zęby czasem młodego, umówiłam nas znowu na wizytę u pani doktor.
Wie ktoś może jak wygląda leczenie ząbków u takiego maluszka? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zazdroszczę tych zębów, bo u nas mimo, że dbamy, myjemy, a młody słodyczy nie je wcale dużo - czasem zje jakieś ciasto albo lubisia, a tak to nie, to górne zęby żre mu próchnica. Pani doktor stomatolog powiedziała, że młody ma wadę szkliwa - było nierówne na niektórych ząbkach i tam zaczęło się psuć. Jesteśmy więc pod nadzorem dentysty. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w rodzinie nikt nie rodzi, więc nie wiem czy się bym denerwowała. Może jak kiedyś siostra będzie to się dowiem Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaa coś w tym stylu widziałam w chińskim markecie za 20zł. Ale tam to wszystko wali gumą jak nie wiem.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to bym chciała mieszkanie z gumy, żeby móc metraż rozciągnąć na te wszystkie zabawki. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Tesco jest duży wybór takich zabawek. Więc na pewno tam coś wybierzesz. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Było fajnie Kolorowo - bo trafiliśmy na targi bożonarodzeniowe. Ludzi multum - jak w wakacyjnej miejscowości, wszyscy pomocni, zadowoleni - jakby coś ćpali. U nas niestety zjawisko niemal niemożliwe. Polacy zawsze skrzywieni i niezadowoleni, a zamiast pomóc jeszcze kopną w cenzura niestety. No i niemcy mają super jedzenie. Szkoda tylko, że ceny są sporo wyższe - pewnie dostosowane do ich zarobków, a nie bidoty z polski. Całe szczęście, że wyjazd na koszt imperium i prawie wszystkie koszty się zwrócą.
Dziewczyny? To która teraz rodzi? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje dziecko ma tyle zabawek, że tylko kombinuję do której babci wywieźć to czym się nie bawi Ja już mu autek nie kupię
Wczoraj wróciliśmy z Heidelbergu. Było fajnie. Dzieciaki super zniosły podróż samolotem. Szkoda, że tak krótko. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie to było najgorsze badanie. Mimo, że lubię słodycze, to to badanie sprawiało, że ledwie powstrzymywałam wymioty. Ale nigdy normy nie przekroczyłam, więc nie było żadnych diet. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Częściowo i racja, bo świeżynki nie będą się logowały tylko po to by wynieść coś z forum. Wyświetl w wątku >>