Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba ze -zabawka Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sama dostalam mase roznych, przeroznych gadzetow , wystarczy trafic na dobra firme , nawet dostalam kiedys 5 pelnowymiarowych perfum i 3 mniejsze
wiec juz nic mnie nie zdziwi Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie kolejny mail
Trudno jest mi wytłumaczyc, dlaczego nasze przesyłki nie docieraja do
Pani.
Dzisiaj ponownie wysyłam do Pani ......
Mam nadzieje, ze teraz już dotrze do Pani rąk.
szlak by trafil ta poczte Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem tylko o tych - jezeli firma mi odpisala ze przysylaja gadzety (a wiekszosc nie odpisuje)
mialam pare razy sytuacje ze dopiero za 4 razem dostalam od firmy bo za kazdym razem nie doszla ! Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a oni mi odpisali ze wyslali mi miesiac temu gadzety!!!
pier&&&&& poczta! Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jest sciema
zazwyczaj pisze ze glownie dla usa czy innych krajow Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- czapke, smycz, dluuuuuuuuuuugi kalendarz , wielki kalendarz w trardej oprawie, duzy notes Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapraszam do przeczytaia pierwszych stron tego tematu Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- gumowy brelok w ksztalcie autobusu
- 2 skrobaczki do szyb , 2 smycze, 2 dlugopisy , 2x pudelko kredek, elegancki brelok , brelok z latarka, Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-ksiazka( 600 stron) o skladnikach kosmetykow itp po niemiecku
- brelok , naklejka
- smycz suwakowa, 2 zawieszki,naszywka
- pierscionek Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha a w tym mailu powyzej?
bo to sa 2 Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niewiem czy to sa negatywy czy mam sobie wybrac probki jakie chce czy co Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
we thank you for your interest in our products. You can get them and
samples by:
www...... (please write it down by notices)
to send you our price list to select samples we would first need your
selling licence (fax). Are you interested in teas, spices or cosmetics?
Our minimum order amount is 90 �.
Looking forward to hearing from you Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koszulka, smycz, wielki otwieracz, 3 naszywki Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I have received your letter sent to... ... with the request of getting labels/coasters.
I do not collect labels from Poland, only Norwegian labels. and i collect beer coasters from Poland
I, here in Norway, run what is known as .... (Label central ....). This is in cooperation with all the breweries in Norway.
The central works like this:
We receive all written correspondence regarding labels and coasters being sent to the Norwegian breweries from collectors from all over the world. Then we reply with an offer on a subscription on labels from Norway, which is sent out once a year.
This subscription costs 18 € euro, this may seem expensive for some, but it is a price we need to cover our expenses of running this central. We have large expenses in order to collect all the labels coming out each year, due to high postage and freight fees, and in addition Norway is a country with long distances, so getting in the car is not always an option. There is also an ample postage fee of getting the labels to the various subscribers.
Most of those, whom sign a subscription with us, send us the money in an envelope wrapt in tinfoil or uses of German bank account.
KONTO NR: 232 408 65
BANKLEITZAHL: 592 520 46
Only € EURO accepted
I am pleased to tell you that the shipment from 2006 contained approximately 100 labels + neck and backside labels. This is a lot from Norway since we do not have more than 18 breweries, and these 18 are not among the best to alter or come up with new labels. Over the last years the average total of labels in each shipment has 70 to a 100, + neck and backside labels.
Regarding coasters there might be around 10 new each year. For those interested in coasters there is no subscription service yet, but we might be willing to trade with coasters from your country.
I hope you will come to us with a subscription. We still have labels from earlier years that we can send out.
At last I will inform the further correspondence from us will preferably be in German, English from you is fine. Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh nie pytaj
prawie nic Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cokolwiek !!!!!!!! naprawde cokolwiek nawet jakas ksiazke , film na dvd czy Cd bo nigdy nawet czegos takeigo nie wygralam - grajac od roku we wszystkich konkursach pokolei Wyświetl w wątku >>
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no przeciez podalam ci 2 adresy a ty mi 1
ten drugi na koszulke i czapke ! Wyświetl w wątku >>