Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie za rok zerówka? 4 latek to rocznik 2009, czyli pójdzie obowiązkowo do szkoły jako sześciolatek w 2015r. Czyli za rok zerówka (razem z moim, który jest z 2008, bo jest z drugiej połowy).
To jest okrutne Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak, ale w naszym przypadku zerówka szkolna i tak nie będzie w szkole, do której będzie chodził do 1 klasy. Czyli byłyby dwa przeniesienia: teraz do zerówki, potem do szkoły...
muszę usiąść i pomyśleć nad tym.. ciężka decyzja. Czego bym nie zrobiła i tak będą zmiany dla niego.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyznam szczerze, że nawet nie wiedziałam, że w zerówce szkolnej nie ma posiłków
Społecznie pewnie jest gotowy, raczej nie ma problemów z nawiązywaniem kontaktów.. ale zerówka szkolna i tak nie jest w szkole, do której będzie chodził od 1 klasy Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej posłać dziecko do zerówki do przedszkola czy szkoły?
Każda opcja ma plusy i minusy.
Większość dzieci z syna grupy (jest w grupie mieszanej) idzie już do szkoły jako 7mio czy 6ścio latki, On jest z końca roku więc nie musi (i ja nawet nie chcę, bo moim skromnym zdaniem jeszcze się nie nadaje...). Ta sytuacja też spędza mi sen z powiek, bo najlepsi przyjaciele odejdą, no ale takie jest życie. Będzie musiał poszukać nowych znajomych
Ok, ale gdzie Go puścić do zerówki? Przedszkole czy szkoła. Co radzicie?
Pytam, bo jeśli wybrałabym szkołę, to muszę już zapisywać. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak na marginesie, to wkurzają mnie sprzedający! Szukamy samochodu, wszędzie gdzie dzwonimy, to są achy i ochy, samochłod piękny, lakier oryginalny jak z salonu, silnik idealnie pracuje - jedziemy po 200-400km, a na miejscu widać grubą szpachlę, odpadający lakier , a silnik może i owszem - pracuje ładnie, ale z wydechu leci taaaaaaaaaki dym, jak z komina elektrowni... Po co to kłamać? My tracimy tylko czas i pieniądze... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.lidl.p...xsl/oferta.htm?id=72
te buty są świetne jakościowo i w atrakcyjnej cenie Nie żebym robiła LIDLowi reklamę, ale buty dziecięce im się udały. Lekki i nieprzemakające
Mam ochotę iść w poniedziałek po kapcie do przedszkola, ale trochę się boję (chociaż z drugiej strony lubię tą adrenalinkę ).
a buty są już tutaj:
http://allegro.pl...=1&string=lupilu
i kurtki za ponad 90zł (w sklepie po 45) itd... ja wiem, że biznes is biznes, ale szkoda mi tych rodziców, którzy chcieli coś taniej kupić dla swoich pociech...
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, a ja mam jedne buty Zrobiłam wymianę z inną panią, bo miałam mniejsze a potrzebowałam większych, a ona odwrotnie.
To chyba był cud. Jedna babcia próbowała mi je zwinąć - podchodziła do tego kilkakrotnie.... Śmieszne uczucie, trzymasz parę butów w ręku, a ktoś je z tyłu ciągnie...
Ale to co się działo, to masakra - ludzie wynosili po kilkanaście par w koszykach (już można znaleźć na All). Taki tłum, jedna mama zgubiła dziecko, poleciała w najlepsze na zakupy, a maluch płakał i jej szukał. W życiu czegoś takiego nie widziałam... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://bip.warszawa.ic.gov.pl/
ja kiedyś do nich dzwoniłam, w sprawie innego konkursu, ale nie mogli mi pomóc, bo konkurs był "na hasło" ale sytuacja podobna, organizator zostawił połowę nagród dla siebie... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. jaki to dziwny zbieg okoliczności, że większość z Was pomyliła daty..... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja.. w sumie to od dawna nic nie wygrałam ;/ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...m/show/870089/p/1514
zgłoszenia w loterii "Powrót do szkoły na 5!" można dokonywać w terminie 20.08.-3.09.2013, jednak z zachowaniem daty sprzedaży promocyjnej, czyli w terminie 20.08.-1.09.2013
W punkcie 5.3 piszemy, że należy zachować oryginał paragonu potwierdzający zakup produktów promocyjnych w dniu przesłania zgłoszenia. Oznacza to jedynie, że w przypadku wylosowania zgłoszenia, przesłany do nas paragonu musi mieć taką datę, jak data w zgłoszeniu, czyli zadeklarowana data zakupu w procesie rejestracji. Nie jest to jednaznaczne z tym,że rejestrować się należy tego samego dnia. Stąd też możliwość rejestracji do dnia 3.09.2013.
:) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na poprzedniej stronie podawałam link do strony z regulaminem
http://www.doszkolyna5.pl/ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo nie, kolejna konkurencja w mojej małej mieścinie
joan - a sorrki, przeczytałam zbyt pobieznie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.doszkolyna5.pl/ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak nam marginesie, to niezły przychód masz z tych nagród, a ja się bałam kiedyś wystawić dwie nowe psp na all, żeby nikt się nie przyczepił do mnie i jedna kisi się w szafie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. a Ostrołękę ktoś ma? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa