Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam tego zęba wyrwać już daaaaawno temu, zwlekałam i teraz mam za swoje.
Wybaczcie za moją panikę, ja w życiu nie miałam wyrywanego zęba i w sumie nigdy nie podchodziłam do tego tak panicznie, ale dentysta powiedział, że będzie rozcinane dziąsło i dłubanie.. i to mnie przeraziło. Brrr. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dostałam nic Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polarniczka dziękuję. Muszę się trochę otrząsnąć, pozbierać myśli. Chyba za długo dusiłam w sobie emocje i dzisiaj wybuchły.. brrr... Jutro będzie lepiej. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co zrobić żeby przestali do mnie dzwonić z firmy Philipiak?? Czasami dzwonią kilka razy w tygodniu i jak grzecznie odpowiadam, że nie jestem zainteresowana, to ignorują to i recytują te swoje formułki. Nie wiem skąd mają numer tel., ale chciałabym żeby wykasowali i nie mogę znaleźć sposobu jak to zrobić? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odebrałam, przerwało połączenie. Teraz nie można oddzwonić, bo włacza się poczta i informacja, że brak meijsca na wiadomość. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ma podpisać się synek? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. mail z 12:02 Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej zapytać lekarza, bo jak lekko przekracza normę to czasami nic nie znaczy
ps. upewnij się, czy masz podane normy dla dziecka, bo my kiedyś dostaliśmy wyniki z normami dla dorosłego mężczyzny (syn miał 3 lata)
Ale być może ma jakieś pasożyty (niekoniecznie glistę ludzką), szczególnie jeśli jest w wieku przedszkolnym Niski poziom neutrofili może na to wskazywać. U mojego synka też był zaniżony (badania robione w grudniu) i dostaliśmy dodatkowo skierowanie na badanie kału na obecność pasożytów... Poza tym reszta była w granicach normy (trochę mcv zaniżone, ale prawie w granicy normy)...
Chociaż to też mnie dziwi, bo ja odrobaczam go profilaktycznie co pół roku, no ale zobaczymy co wyjdzie (jeżeli uda mi się zrobić to badanie, bo moje dziecko korzysta z toalety raz na tydzień - będzie kierowane do gastrologa/enterogastrologa dziecięcego... no własnie, może ktoś polecić jakiegoś dobrego specjalistę w stolicy? ).
ps. a w jakim wieku jest dziecko?? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powodzenia kochani w 2014!! Oby był lepszy Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no NIPy jeszcze są Tylko nie dla wszystkich Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
0000000000
Ale przyznam, że spotkałam się z sytuacją gdzie NIP w konkursie był wymagany. Nie wiem czemu i po co, ale organizator pisał, że takie mają pole do wypełnienia na druku w US i NIP musi być (nie dało rady mu przetłumaczyć, że NIPów niektóre osoby nie muszą już używać...) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niby dzień roboczy, ale jak to mówią u nas: Jaka Wigilia, taki cały rok zresztą, z szacunku dla pracujących tam osób wolę nie dokładać im pracy w Święto, pomimo tego, że to dzień roboczy
ps. dziękuję wszystkim za informacje, złożę w piątek Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, dziękuję Tez tak zrobię Wyświetl w wątku >>