Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tylko na reala Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie mam czegoś pod ręką, stosuję pastę do zębów też działa Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę przesadziłeś
co robić? Nic, takie jest ryzyko w wymienianiu się głosami. Następnym razem będziesz wiedział, żeby mu nie pomagać. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w tamtym roku kupiłam 30 chupa chupsów (często w polo są po 49gr ), zawiązałam kokardki na patyczkach i synek zaniósł w tym roku kupię lizaki i coś jeszcze, zrobię takie małe paczuszki no, ale teraz grupa jest sporo mniejsza, a ja uwielbiam paprać się w papierze kolorowym, wstążeczkach i takich cenzurarelkach
jeżeli chodzi o dziwne zachowania przedszkolne, to u mnie nie ma anty-chemików, ekologików itd, są za to nadopiekuńcze mamy. Nie mówię tu o zwykłych czułościach..
W tamtym roku jedna mama odprowadzała dziecko i zostawała z nim do obiadu. Karmiła, obdzierała skórkę z chlebka, wycierała nosek. Chłopiec tylko siedział i... no w sumie na siedzeniu i byciu obsługiwanym przez mamę polegał jego pobyt. Wychodziła dopiero po obiedzie i panie mówiły, że dziecko doskonale daje sobie radę, no ale jak zwrócić uwagę... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja najbardziej lubię z pomarańczą, jabłkiem, cebulą, czosnkiem i serem feta uwielbiam połaczenia słodko-ostre
aaaaaa szukam przepisu na dobrą i SPRAWDZON¡ paprykę marynowaną i jakąś dobrą sałatkę (w słoikach).
Znalazłam kilka na papryczkę, ale różnią się. W jednym jest cebula, w innym czosnek, jeden ma gorczyce, inny nie. Nigdy nie robiłam, a czeka mnie tydzień siedzenia w domu i mam ochotę zrobić
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podjadę na pogotowie, oby tylko dermatolog nie przyjmował...
Mój synek często choruje na anginy - w sumie to choruje tylko na nie i zawsze kończy się antybiotykiem.
cc - uniben też mieliśmy, ale teraz kupiłam tantum, bo było w dobrej cenie
ps. dzięki dziewczyny za rady i wsparcie... 5 dni w przedszkolu i już choroba! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj mały miał gorączkę, nie chciał prawie jeść - ale pił. Dzisiaj jest gorzej, od rana podwyższona temperatura, nic nie je, nie chce pić, bo boli go język i gardło. Zajrzałam do środka i doznałam szoku, jest takie spuchnięte, czerwone - migdały powiększone, jezyk biały, też opuchnięty
Mam w domu tantum verde i chlorochinaldin, ale za bardzo nie pomagają. Temperatury na razie nie zbijam, w tej chwili jest ok 37,5.
Mąż zaraz jedzie do apteki, ale nie wiem co kupić, aby mu trochę ulżyć w bólu. Tabletek jeszcze nie połyka. Dużo leków jest od 6 r.ż.....
Przepraszam, że pytam na forum, ale dzisiaj nie mam możliwości iść do przychodni - jutro pobiegnę do lekarza, bo to pewnie angina (jak zwykle... w tamtym roku kilka razy na nią chorował).. Jak się pogorszy pojadę z Nim na pogotowie, na razie jest jeszcze ok, a temperatura bez problemu się zbijała do tej pory.... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczy, że człowiek wejdzie na forum i już spamują skrzynkę..... echh...
a mnie nadal wkurzają laysy, kupiłam 3 wielkie paki i de blada. Żadnego kuponu nie było.......
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie obejrzałam (i nie obejrzę pewnie, bo to nie na moje nerwy), a już wyję. Zaj%%$%^$%bym su^$%$%nsyna! Wyświetl w wątku >>