Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli któraś z Was kupuje babydream, to sprawdzcie!
A co do ilości dzieci: każdy ma tyle na ile go stać Nie uważam, żeby dziecko (jedynak) otoczone opieką, miłością rodziców, mające wielu przyjaciół było nieszczęśliwe. To nie jest reguła.
Znam wiele przykładów, gdzie dzieci - na chwilę obecną - wolałyby nie mieć rodzeństwa, bo np. muszą je niańczyć, bo rodzice w pracy, a innego wyjścia nie ma...
My też na razie zostajemy przy jednym. Synek chodzi do przedszkola i nie uważam, że jest sierotką. On po całym dniu w przedszkolu zaszywa się sam w pokoju, bo potrzebuje chwili samotności Nie jest egoistą, nie jest wyjątkowo rozwydrzony (chociaż jest rozpieszczony - głównie przez babcie). Może kiedyś będzie rodzeństwo (ja bym chciała już, ale mój zdrowy rozsądek mi na to nie pozwala w tej chwili), ale na razie przypadkowa ciąża pokrzyżowałaby nam wszystkie plany... Już nie wspomnę o wydatkach x2, na które nas nie stać. Bo w naszym przypadku głównie o pieniądze się rozchodzi
Jednak jeśli kogoś stać na gromadkę i lubi ponad wszystko rolę rodzica, to super Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, ja odwiedzam lokalny portal mojej miejscowości (lubię wiedzieć co się w mieście dzieje lub wydarzy) i w kółko to samo.. powtarza się sytuacja ze sprawą Madzi normalnie
Ale za to jaka liczba wejść jest... echh... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ta sprawa, rozdmuchana od jakiegoś czasu przez wszystkie lokalne portale, które jak chorągiewki stoją - raz po jednej, raz po drugiej stronie robiąc krzywdę i jej i jemu.... Osądzanie, spekulacje, domniemania.. i tym żyje teraz moja okolica...
(ps. i nawet Rutek teraz tym żyje...)
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo a co wygrałaś? pochwal się i daj nadzieję Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam szczoteczki wszystkie w takich samych kolorach... tzn. te dla dorosłych
dziecięce na szczęście mam w wersji dla chłopców... ufff
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie mam, a dostawy również są w środy
maila ze statków również brak Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie... kupiłam czteropak dwa dni po konkursie.. nie doczytałam regulaminu Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wspominając o zapisach na operację.... rok czasu na operację żył... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo pomyślałam Zarejestrować się na forum konkursowym, żeby pytać o przedszkole??
Zajrzałam na strone, ponad tysiąc opłaty miesięcznej i tysiąc wpisowe Jestem w szoku! To pewnie są normalne opłaty na Warszawę - nie tewierdzę, że nie.. ale w moim mieście (mniejszym) przedszkole prywatne (z całym pakietem zajęć) kosztuje 400zł m-c
Niezłe ceny w stolicy Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chociaż przyznam szczerze, że stronka rossnetu tak masakrycznie muli, że może jakiś błąd jest po prostu? chyba wszyscy odświeżają wyniki Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to nie ten profil?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i kijki
ja też jeszcze nie mam maila. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo i plecak aquafresh wygrany samodzielnie! Jak dobrze, że nie skusiłam się zapłacić za wygranie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane