Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dopiero po 10min patrzę, a jeszcze oskubałam go na 40gr jak mi wstyd.. myślałam, że tam jest cena kilka zł niższa, no nie wiem jak ja patrzyłam Jutro pójdę i oddam Mu pieniądze Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje po raz któryś tam
ps. czuję się zaproszona na kawę, haha Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a Uokik?? Przecież to oszustwo! Człowiek wysyła płatnego smsa, bo chce wygrać konkretną nagrodę. A oni mają kasę z smsów a potem zmieniają regulamin i rzucają ochłapy...
Uokik na pewno by się tym zajął. Macie te dwa regulaminy? Stare i nowe? Napiszmy coś wspólnie i działajmy Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. gdzie jest gwarancja jakaś? Ani protokołu, ani żadnego świstka nie dostałam.. nic. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kupuję na jednym. Drukuje tyle niefiskalnych ile mam produktów konkursowych. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nawet kilkanaście dni Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, mają czas do końca miesiąca. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potem dopiero doczytałam, że jest Venus i Venus Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
było kilka wygranych
ekuc: dokładnie, tym bardziej, że w regulaminie jest:
a maszynki do tej kategorii należą jak nic! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie kupiłeś przypadkiem maszynek Venus? Ja się tak nacięłam, a one nie biorą udziału w konkursie
Kupiłam miniatury, żele do higieny intymnej za 2,99 i kupony wydrukowało Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niedługo kurier będzie tańszy...
Strasznie droga jest poczta. Ja jeszcze muszę ich wysyłki opodatkować VATem, chociaż oni są z niego zwolnieni... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję, że to ta
a co z tym paragonem? Gdzieś wysłać? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to zaparcia nawykowe? U nas jest podobnie, tylko mały nie popuszcza a po prostu wstrzymuje jej robienie (do tego dochodzi brak apetytu, bo on doskonale wie, że jeśli za dużo zje, to kiedyś będzie musiał iść do wc). Zdarza się, że załatwia się raz na tydzień Też daję Duphalac (lub "Lactucośtam" MIG) i jest trochę lepiej (co 2-3dni), ale ile można to dawać?? W końcu będzie się załatwiał tylko po syropie
Zaznaczę, że jest odrobaczony, wyniki z krwi (pełna morfologia, crp itd.) i kału (obecność pasożytów, krwi utajonej) są idealne. Niedługo czeka nas wizyta u gastrologa, ale ja i tak mam wrażenie, że to problem psychiczny... Po prostu boi się Ale niech zbadają go, bo lepiej jak ma lat 5 i jeszcze tak bardzo nie odczuwa wstydu niż jak będzie starszy...
Ja bym jednak nie czekała aż samo minie, tym bardziej, że piszesz, że problem trwa długo. To jest siedmiolatek, duży chłopiec i dziwię się, że lekarz bagatelizuje problem w takim wieku. U nas kazała czekać, ale syn miał wtedy 4 lata. Teraz ma 5 i nie minęło, więc szukamy przyczyn takiego zachowania... Wyświetl w wątku >>