Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(jeden, dla zasady ) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. ace, nie poddawaj się! Trzymam kciuki za jutro, musi się udać! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są: miśki i ssyki, a oprócz tego akuku, tylko nie pamiętam firmy Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj tak jest wykładzina. Ale to też taki głupi sezon. Przedszkolaki muszą wychodzić przynajmniej raz dziennie na dwór (a najlepiej dwa) i niestety jeszcze nie potrafią się same ubrać do końca. I Pani ubierają te maluchy i czekają wszystkie w przebieralni, w której jest chyba ze 30st do czasu aż wszyscy nie będą ubrani.. Grzeją się, wychodzą na dwór i.... choroba kolejna
no nic, jutro wizyta u lekarza (już mi tam głupio chodzić ). Przy okazji zapytam się o sińca przy oku. Mój synek spadł w piątek w przedszkolu z huśtawki i nabił sobie ogromnego guza na czole (zaraz nad nosem). Nadal go boli, jeszcze jest ślad i dzisiaj przy kąpieli zauważyłam, że w kąciku oka mu zsiniało, ale to go nie boli. Zastanawiam się czy to nie od tego uderzenia. Niech go lepiej obejrzą... (niestety moje dziecko jest z tych dzikich i to nie pierwszy wypadek przedszkolny Ale ja sama nie potrafię zapanować nad jego temperamentem, więc nie dziwię się, że ktoś inny też nie potrafi).
A jeśli chodzi o te narzekanie, że hasła są beznadziejne.. no cóż, nie odzywam się. Ja sama nie piszę dobrych tekstów i już raz zdarzyło się, że przeczytałam, że moje hasło było beznadziejne (oczywiście nikt nie wiedział, że to moje). Trudno, ja go nie wybierałam
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, w poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to mówi mój szwagier: prawdziwy mężczyzna nie boi się różu (chociaz jak ja kupiłam mężowi rózową koszulkę to mnie wyśmiał i leży tak dwa lata w szafie....).
Jakie rozmiary są tych bucików? Pytam, bo ktoś pisał, że z rozmiarami kiepsko... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokłądnie
Moja skuteczność wynosi jak na razie 0% Dobrze, że nie może być już niżej Już się przyzwyczaiłam do tych rozczarowań o 17
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba w poniedziałek Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odwdzięczę się jakoś Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mają w czteropakach, ale nie jest w stałej ofercie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz dobry patent na ten konkur s:) gratuluję i zazdroszczę (ale tak pozytwynie)
I reszcie też gratuluję! Wyświetl w wątku >>