Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poinformowanie uczestników, którym zostały przyznane nagrody wymienione w pkt. 8 regulaminu nastąpi telefonicznie, drogą SMS, a następnie lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.polomarket.pl w terminie do 14 dni od wytypowania laureata nie później niż 30 dni po zakooczeniu Konkursu. Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie przez uczestnika, któremu przyznano nagrodę kserokopii dowodu osobistego w celu weryfikacji jego danych. Kserokopie zostaną zniszczone niezwłocznie po odebraniu nagrody przez uczestnika Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli wysłać skan i zamazać podpis + numer mogę? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już się poddałam, chyba, że mnie wena przyciśnie wieczorem Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mieliśmy mieć dzisiaj wizytę, ale zapalenie oskrzeli go dopadło... O chorobach przedszkolaka to już nie wspomnę Od wrzesnia jest drugi raz na antybiotyku. Po chorobie mamy zamiar podawać szczepionkę doustną, ale opinie co do skuteczności są bardzo podzielone... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to nie jest reguła. Mój w wieku 3,5 roku układał 100 elementów I jak dostał puzzle, obojętnie jakie to potrafił siedzieć do północy: układać, rozwalać, układać i rozwalać... Teraz już mu przeszła faza na puzzle...
Możesz nie kupować zwykłych puzzli, tylko np. takie co drugą stronę się maluje, puzzle kule
ps. Moja paskuda ćwiczy zdolności manualne zamiast nauczyć się porządnie mówić (już pomijam to, że dużo jeszcze mówi po swojemu, ale wg lekarza trochę sepleni). Za tydzień pierwsza wizyta u logopedy, ciekawe czy będzie chciał współpracować w takim wieku... czy Wasze maluchy chodzą do logopedy? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli teraz mam nie wysyłać?? ja jeszcze nic u nich nigdy nie wygrałam i boję się, że bez skanu odrzucą moją potencjalną wygraną Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. upewnię się: można było najtańszy proszek vizir kupić, prawda? Taki 400g w kartoniku? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się, że jeszcze jest ażne, tylko wychodzące mam już zablokowane.
Wyczytałam, że konto wydłuża się od każdego wykonanego.odebranego połaczenia, sms. Na wszelki wypadek przed chwilą do siebie zadzwoniłam i odebrałam Niestety nie wiem jak sprawdzić ważność konta, bo kod *101# nie działa (płatne 4 gr....)
asante, dziekuję!
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Połaczenia wychodzące miałam do 20.08. Jak kupię teraz doładowanie, z przedłużeniem wychodzących na miesiąc to policzy mi to od dzisiaj -> tzn. będą wychodzące do 22.11 czy policzy od 20.08 i w rezultacie przedłuży do 20.09 (czyli i tak będą nieaktywne....)? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ananas ubił śmietanę? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też.. u mnie znowu nic. Nie wiem co piszę nie tak Wyświetl w wątku >>