Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzieś mam ulotkę informacyjną, jakbyście byli zainteresowani to podam szczegóły Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a śniadania je w domu tylko w weekendy, własnie po porannym mleku wcina coś dopiero w przedszkolu.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Był już taki moment, że pił głównie z kubka, ale po zapaleniu jamy ustnej znowu przeszedł na butlę (wtedy pił tylko mleko, bo tak wszystko bolało).
Do przedszkola chodzi, ale tam butli nie nosi i raczej się tym nie chwali
Czyli najlepiej poczekać? Już nie powiem jak wyglądają te jego smoki, bo wszystkie przegryza Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście nikt nie wątpi w to, że to najlepsze dla dziecka, ale to też wybór mamy czy chce karmić (a niektóre maluchy potrafią leżeć przy piersi całą dobę i się bardzo denerwować gdy ktoś im zabierze naturalny smoczek z buzi)
Ja mam inny problem: jak odzwyczaić czterolatka od picia z butelki? Co rano i co wieczór musi być bebiko z butelki.. no ile można? Jak nie ma mleka, to nie pogardzi też piciem - ważne by była butla... Próbowaliśmy przekupstwa - nie działa, przerabialiśmy metodę szokową czyli zabrać - skapitulowaliśmy, bo nie dało rady wytrzymać z marudą.. Niby lekarz mówi, że może pić mleko - próchnicy nie ma, zabki zdrowe, zgryz prosty (smoka nie żuł), ale żeby on z kubka chciał.. jak któraś z Was to przechodziła z sukcesem - proszę o rady na pw
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ładuję tutaj: www.imageshack.us
i wysyłam linka Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znalazłam historie jednej rodziny. Coś namieszałam z tym, że rodzicie zginęli. Matka ich opuściła po prostu. Możecie przeczytać:
http://www.pomagamymikolajowi.pl/?p=2236
nie wiem czy w tym roku biorą udział. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety zdarzają się takie listy... dwulatek proszący o laptopa, roczniak o aparat czy - tak jak w tamtym roku - czterolatek o drukarkę... Na szczęscie jest ich tylko kilka
Ja wiem, że nie każdy może pomóc, bo niektóre dzieci mają na prawdę drogie marzenia (ale to przeciez list do Mikołaja, prawda?), jednak jest kilkanaście listów gdzie proszą np. tylko o piłkę, o wyposażenie plecaka czy same słodycze My w tamtym roku też wybieralismy te skromniejsze listy, bo niestety choćbym chciała to wielu rzeczy nie kupię, bo mnie nie stać Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasz adres: Rozmaitości Ostrołęckie, ul. Hallera 13, 07-410 Ostrołęka.
Gdzie jeszcze możesz zostawić prezenty:
Łomża: Restauracja „Cztery Pory Roku” przy ulicy Piłsudskiego 85.
Warszawa – w siedzibie partnera akcji: Fundacja Drabina Rozwoju, ul Dobra 5/2, (22) 646 48 38
Warszawa: Hostel Fabryka, ul 11 listopada 22
Jeżeli chcesz w inny sposób włączyć się w akcję napisz lub zadzwoń: rafal@informedia.pl, tel. 29 760 91 92
to jest informacja ze stronki, może się komuś przyda Mam nadzieję, że te informacje są nadal aktualne
My oczywiście też przyłaczymy się do akcji, jak co roku Na ich profilu wstawiłam zdjęcie mojego synka z poprzedniego roku jak wrzuca prezenty do paczki
Dziękuję Wam za odzew, dziękuję w imieniu dzieci oczywiście Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...m/PomagamyMikolajowi
Możesz zadać tutaj pytanie Na pewno można wysyłac do siedziby informedia, trzeba tylko zapytać o konkrety
Dziękuję za zainteresowanie moim postem. Nie trzeba spełniać wszystkich marzeń dziecka, z ich - czasami dość długiej - listy można wybrać jedną rzecz My oczywiście tez pomagamy w miarę możliwości. niektóre listy tak wzruszają, że czytając je płaczę... Najbardziej zapamiętałam dwa listy z poprzedniego roku: jeden chłopiec prosił o buty i kurtki dla siebie i rodzeństwa, choćby używane... Drugi: dzieci prosiły o kochających rodziców, bo ci prawdziwi zginęli, a opiekę nad nimi przejęła starsza siostra..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile kosztuje taka przyjemność?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby ktoś chciał pomóc Mikołajowi spełnić marzenia maluchów, to zapraszam! Może przyłączycie się do akcji?
Ps. Może ktoś ma jeszcze zalegającą piłkę z Euro? Jeden chłopiec marzy o piłce Adidasa i tylko niej.. ja niestety już nie mam, bo porozdawałam po dzieciach znajomych
Poczytajcie listy, niektóre dzieci marzą o butach, kurtkach czy ubraniach, może coś Wam zalega (w dobrym stanie) w szafie i się tego pozbędziecie? Może kupujecie słodycze na konkursy ale nie chcecie ich jeść? Jest tyle marzeń do spełnienia!
ps. tu są listy dzieci do poczytania: http://www.pomaga...ajowi.pl/?page_id=30 Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szybki jest Zelmer TexStyle 5 520 Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, jak ja nie cierpię jak rodzice odwalają cała robotę za dziecko i podpisują się za nie, a jeszcze bardziej wkurzam się, że organizatorzy takie prace wybierają! Ja rozumiem, że czterolatek może na prawdę pięknie rysowac, ale wszystko ma swoje granice, na pewno nie rysuje aż tylu szczegółów.... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podbijam, może ktoś coś wie o tych konkursach? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane