Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez oddam tylko za wysyłkę, mam z 30 paragonów a wysłałam 1 zgłoszenie pomyliłam daty, myslałam, że konkurs konczy się 10.
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam ostatnio problemy z t-mobile, dokładnie: miesiąc modernizacji i wymiany nadajników. Telefonu nie mogłam używac cały dzień (na abonament). Napisałam im dosadnego maila i obniżyli mi abonament na 3 m-ce. Tak więc, jeśli nie możecie korzystać z telefonów - piszcie do nich i domagajcie się rekompensaty
a tak wracając do tematu: wkurza mnie sprzedawca na allegro. Kupiłam barwniki do ciast 5.12, napisał, że wysłał w poniedziałk i do tej pory ani się nie odzywa, ani nie odbiera telefonu, a przesyłki nie widać. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja akurat na jedzenie nie narzekałam nigdy, więc nie wiem czemu mnie zacytowałaś
wiecie, takich sprawach jest ciężko stac po czyjejś stronie. Wiadomo, że dzieci w takim wieku bardzo często koloryzują, ale z drugiej strony - dlaczego matka ma nie wierzyć swojemu dziecku i z góry zakładać, że kłamie?
Moje dziecko skarży się bardzo rzadko, głównie to słyszę: X zabrał klocki czy Y mazaki Jednak gdyby moje dziecko zasygnalizowało jakiś problem typu: chodzę w przedszkolu głodny, pani krzyczała, ktoś mnie bije, to dlaczego miałabym nie wierzyć? Na pewno delikatnie próbowałabym rozwiązać taki problem.
Ja ogólnie mam pretensję do przedszkola bardzo rzadko, w sumie ta ostatnia sytuacja to był nasz pierwszy problem od 1,5 roku. Nie wnikałam, gdy dziecko spadło z huśtawki, nie krzyczałam gdy spadł ze schodów, bo doskonale rozumiem, że dwie panie nie dopilnują całej 25, ba! Ja sama czasami nie dopilnuje jednego łobuziaka. Miałam tylko trochę żalu, że nikt do mnie nie zadzwonił, chociaż guz był na prawdę ogromny i w dodatku zsiniało przy oku.... Natomiast sytuacja, że moje dziecko stawiane jest do kąta za błahostki mnie poruszyła. Jedna sytuacja już rozwiązana, wczoraj odbyliśmy rozmowę z panią (ja i inni rodzice) i miejmy nadzieję, że sytuacja się zmieni. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
płakałaś za poduszkę? Nie warto
Tam jest bardzo ciężko wygrać, jest 30 poduszek, a chętnych pewnie z tysiąc Mi też się nie udało, ale nie ma co się poddawać, trzeba walczyć
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do wyjść na dwór, to u nas w ogóle nie wychodzą w taką pogodę, nie wiem dlaczego. a potem skargi, ze dzieci krzyczą, biegają, skaczą.. Myślę, że czterolatkom potrzebny jest jakiś rodzaj ruchu, przynajmniej te pół godziny na dworze a tak od 2 tygodni siedzą w salach. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs był do wczoraj Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie modernizują w Waszej okolicy sieci?? U mnie przez dłuższy czas wymeiniali nadajniki w T-Mobile i były okropne problemy z połaczeniami... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muszę, ale mnie dzisiaj zatkało.
Wiesz, ja nie bronię swojego dziecka, nie uważam Go za ósmy cud świata, wiem doskonale, że to łobuz, a raczej żywe srebro. Jednak wiem, że głupie pomysły przychodzą mu do głowy wtedy, gdy się nudzi, a jak jeszcze ma towarzystwo do wybryków (w przedszkolu) to nie jest aniołem.
I ja każdą skargę przyjmuję ze spokojem - na szczęście nie bije, nie gryzie, nie dokucza innym dzieciom.
Jednak nie potrafię zrozumieć tego, że moje dziecko zostało postawione do kąta za to, że śmiało się i wygłupiało przy podwieczorku, no po prostu nie rozumiem... Przecież to jest czterolatek dopiero... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. ja dzieci nie zaprosze do siebie, niestety nie nadaję się do pracy z dziećmi, bo nie mam do nich cierplwiości i dlatego też nie wybrałam sobie takiego zawodu Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz, gdyby pani robiła coś więcej niż siedzenie przy stoliku to nie miałabym pretensji. Dzieci biegają (większość - nie tylko moje) bo są zostawione same sobie. A ona oczekuje, żeby siedziały przy swoich stolikach i najlepiej 5h rysowały. Druga wychowawczyni się nie skarży na maluchy i potrafi doskonale zorganizowac im czas, tak aby głupoty nie przychodziły im do głowy..
(chociaż ja nadal uważam, że śmianie się nie jest niczym złym)
a tak na marginesie, to moje dziecko nie jest upilnowane: raz przyszło z ogromnym guzem na czole bo spadło z huśtawki, innym razem z limem pod okiem, bo zleciało ze schodów.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ok, ale stawiać dziecko do kąta za to, że śmieje się przy jedzeniu do innych? Albo rozmawia przy podwieczorku? Za to, że biega po sali? No, skoro nie ma lepszych zajęć to biega z innymi dziećmi... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro po prostu wybuchnę. Nie tylko ja słyszę takie bezsensowne skargi. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio informowali w środy, więc czekamy dzisiaj Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie... na ulotce jest tylko stokrotka. Ale wszystkie biorą udział, czy tylko te, gdzie jest akcja informacyjna? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najchętniej wymieniłabym się na jakiś paragon o zbliżonej lub niższej wartości na aktualny konkurs w Superpharm, tesco czy intermarche, kaufland, bo nie mam tych sklepów u siebie... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety, ostatnio nie było mnie w stokrotce, bo synek chorował i siedziałam z nim poprzedni tydzień w domu. Dzisiaj zajrzałam i zobaczyłam porozwieszane ulotki Sama nie zrobiłam jeszcze zakupów, nawet nie wiem co wychodzi najtaniej Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://img10.imag...0/2821/scrabbled.jpg
a teraz idę kąpać pierworodnego, bo już zły na mnie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie wiem, ale to nie za darmo,
nie no żartuję, wrzucę info jak wykąpię syna, konkurs trwa do jutra, dzisiaj dopiero wzięłam ulotkę ze sklepu.
Wyświetl w wątku >>