Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z chęcią bym Cię poratowała,przeszperałam moją magiczną skrzynkę z paragonami, z nadzieją, że nasze lego city wybiło jako klocki lego, ale niestety mam lego kuter
a wkurza mnie padający snieg.. echh ile jeszcze to potrwa? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-40% na wszystkie podkłady
z tego co wyczytałam, to jest na wszystkie tylko ja nie zauważyłam, żeby któryś był w dodatkowej promocji Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mama pisała, ale się ucieszy, że wygrała Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba nie jest pierwsza wygrana? Podobno wczoraj zaczęli informować..? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo kurcze, życzę dużo zdrowia dla mamy! Masz rację, nic nie jest tak ważne jak zdrowie właśnie..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i miejsca, w którym się go przetrzymuje
Mój dziadek jest pszczelarzem, i miód po jakimś czasie się krystalizuje, szczególnie gdy stoi w dość chłodnym pomieszczeniu
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oglądałam to w interwencji...
http://www.interw...1/index.html#1308836
najlepsze jest to, że ta kwota to wg urzędników niewielka strata Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem, że powinnam siedzieć 24h/doba w domu i czekać aż przyjedzie? echh Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jestem w temacie I chyba nawet nie chcę w nim być
Ja tam Was wszystkich kocham i lubię i z każdym bym poszła na piwo i nawet na wódkę, chociaż nie piję No, oprócz Ciebie Kalisto (przez kilka miesięcy jeszcze), ale kiedyś, kto wie?
agusia - u nas jest teraz okropnie zimno...
Wszystko się sypie w tym mieszkaniu.. kibel trzeba zakręcać, bo woda ciurkiem leci (ostatni rachunek prawie 200zł, a oszczędzamy jak się da. I tak trzeba nową spłuczkę kupić), odpadający tynk z sufitu, stare okna...
Ale siedzę tu, bo tanio a raczej sporo taniej niż gdzie indziej Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może chcą zacząć wszystko od nowa? to też jakieś wyjście..
aaa no, tak jakby co to wkurza mnie zima. I te głupie stare okna w wynajmowanym mieszkaniu, przez które hula wiatr.... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam, to już się więcej nie powtórzy! Obiecuję Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech sobie jest kim chce, forum jest anonimowe.
Wiem, że podpadnę tym postem, ale czy to wściekły czy nie wściekły - co to za różnica? Dla mnie może być prezydentem czy panią Zosią z mięsnego, to jest jego/jej sprawa Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas wisi szyld: pieczywo z odpieku czy jakoś tak. Oni je tylko podgrzewają, tak myślę Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie nadal nie ma żadnego maila...
może wyrywkowo poprosili pierwsze osoby Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane