Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Lego Friends, trzeba kupić coś z lego friends i odpowiedziec na pytanie (z córką ), do wygrania 200 ramek lego friends
- vanish: trzeba kupić vanish (odplamicz w proszku lub płynie - gramature podali, ale nie pamiętam) i jeszcze jeden produkt i dokończyć: "Dzieki Vanish...", do wygrania laptopy, aparaty i ipody shuffle, łacznie chyba nie było nawet 20 nagród.
Gazetka została w samochodzie, nie chce mi się na razie po nią iść Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. dobry jest ten proszek? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam kwiatka:
Jak zniechęcić Polaków do kupowania starych samochodów? - zastanawiali się posłowie. I wpadli: Na używane auta nałóżmy nowy podatek!
http://finanse.wp...1101c7&_ticrsn=3
no tak... mam używane auto, bo miałam taki kaprys! Mam nadzieję, że tego podatku nie będzie... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez czekam, ale na nic nie liczę To mój pierwszy konkurs kulinarny, dopiero się rozkręcam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja już zapowiedziałam szanownemu małżonkowi, że mam doła dołów i jak nie przyniesie mi kwiatka to celibat przez miesiąc murowany muszę zachować kamienną twarz Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przez Ciebie się uśmiechnęłam, a miałam zamiar wkurzać się do wieczora Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
praca z dobrą wypłatą, życie usłane różami... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani zwoniła jak byłam na sankach z synkiem i nie zapisałam nic Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To po jaką ch**ę ja podaję swoje dane? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam telefon z 1 lub 2 dnia, nie pamiętam kiedy słałam. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie można się podpisać?
Dobra, może ktoś mi pomoże..
Problem dziecka odrzuconego przez grupę. Jak sobie z tym poradzić?
Nie chodzi o mojego syna, ale o jego kolegę.
Problem jest bardzo złożony
proszę, jeśli jest jakiś psycholog na forum, nauczycielka z przedszkola - proszę o pw. To bardzo ważne! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o pw Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie żele wydają dopiero od dzisiaj, bo wcześniej nie mieli kodu.
Poszłam, wzięłam żel z półki, pani wbiła go na kasie, wpisała kod i pokazała się kwota 1gr - tyle musiałam zapłacić
aaa wydrukowanego maila zabrała, ale nie wiem czy to reguła
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane