Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. mam nadzieję, że nikt tych danych nie widzi Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy tak jest, wyczytałam na innym forum jak szukałam informacji o tych prezentach..? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, ale wolę się zapytać
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. ciekawe czy głosiki przypisują zdjęciom, czy numerom zdjęć Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to po co w ogóle jest głosowanie?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze ani razu nic nie wygrałam
ee tam, dla każdego nadejdzie lepszy okres
nadal wkurza mnie bunr dwulata - moje dziecię rzucało się kilkanaście razy i próbowało zwiać.. Czegoś nie dam - ryk, krzyk i rzucanie.. kiedy to się skończy? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy wygram tą chol...ną maskarę z Loreal!! może ktoś pomoże wygrać? ) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w ramach zadośćuczynienia poproszę Go o masażyk Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do temtu: wkurzył mnie mąż, bo nie wyrzućił 3 dzień z rzędu śmieci, chociaż wychodził z domu (będą na niego czekały po pracy 3 worki + zajęcie dodatkowe za niewywiązywanie się z obowiązków.. a to jego jedyny obowiązek w domu )
aa i wkurza mnie zlew pełen naczyń z weekendu..
no i wkurzają mnie niezapowiedziane wizyty.. Mieliśmy weekend pod hasłem lenistwo i nikogo nie zapraszaliśmy. Kto przyszedł sam został powalony widokiem efektów 2 dniowej laby Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zazdraszczam
Wkurza mnie, że moje małe dziecię nadal nie potrafi przestawić się na zimowy czas.. Nadal wstaje stanowczo za wczesnie, a potem ja chodzę jak zombie
no i jeszcze deszcz ciagle pada, tak więc spacer mamy z głowy dzisiaj.. siedzę sama ze zbuntowanym dwulatkiem, który chce wyjść na dwór i wszytskie próby dłumaczenia, że dzisiaj nie możemy kończą się wrzaskiem i waleniem głową o podłogę.. achh kiedy to minie?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane