Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mexx - bez paragonu. Czyli muszę z dowodem? Czy wysyłają jakiś kod?
Pytam, bo ja będe musiała ewentualnie i z dowodem i z aktem ślubu bo dowód mam na panieńskie nazwisko, no ale mam i gram już na męża
Mam nadzieje, że nie zrobią mi nigdzie problemu jak przyjdę ze świstkiem Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo ja też - dokładnie tak! Nie gram we wszystko jak leci.. Odkąd jestem na Rossnecie to 4 konkursy zaliczyłam : Zizzz, Babydream, Mexx i Elnett.
Babydream - bo używamy tych kosmetyków i mogę z czystym sumieniem polecić (nawet bym nie chciała tego wyjazdu na Mazury bo nie miałabym z kim jechać.. małz na dyżurach w weekendy i nie wiem czy by się urwał..)
Zizzz - witaminki mieliśmy dawno, nie wyszłabym bez nich ze sklepu, taką awanture miałam! Zresztą chciałabym te dzieciowe zabawki dla Synka..
Mexx - może wkońcu coś by mi się trafiło, bo ja jak Matka Polka jestem w fazie: wszystko dla dziecka, potrzeby moje są na 2 miejscu..
Elnett - no kurde, suszarka mi się spaliła, a w tym miesiącu sobie nie mogę pozwolić na taki zakup ;|
Małż grał o komórkę, bo chciałby wygrać, ale jak się nie uda to trudno..
Jeszcze przymierzam się do Astor, ale nie mam weny już. Wypaliłam się..
ps. żeby nie było OT - po nagrodę idę w ustalonych dniach z dowodem osobistym, tak? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiem szczerze, że nie wiem o jakiej godzinie.. ale na Rossnecie zarejestrowałam się 27.10 a konkurs trwał od 11.10 do końca października czyli gdzieś pod koniec wysłałam zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż może w tym rzecz - mniej urozmaiceń, im prostsze tym lepiej oceniane? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od 10.11.2010 r. do dnia 06.12.2010 r. lub nie spełni innych warunków określonych poniżej
czyli mozna odbierać od dzisiaj do 6 grudnia.. U mnie jest taki regulamin.
Przepraszam za post pod postem, ale wygasła opcja edycji. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znowu na mnie naskakujesz.. Nie znalazłam nigdzie od kiedy można prezent odebrać w sklepie i Ty też tego nie podałaś, bo chyba oczywiste jest, że na portalu Rossnet można OD DZISIAJ, skoro każdy dzisiaj bierze kod?
sopran nie sprecyzował o co Mu chodzi czy o odebranie prezentu czy kodu - ja pomyślałam, że prezentu i tak odpisałam.. Nie musisz mnie ciągle poprawiać, na prawdę ;|
izolda - dokłądnie i również taką datę podałam..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepraszam.. napisałam do kiedy pobierać.. a od kiedy to nie wiem - sama zadałam takie pytanie czy np. mogę już dzisiaj iść..
bo zrozumiałam z postu wczesniej, że ktoś napisał, że do 24.11, a to chodziło o pobranie kuponu. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieje, że się z nią spotkam do 6.12. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pamiętam jak jest na IExplorer, a innych nie znam. Też musi być jakiś menedżer do usuwania. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. to już można dzisiaj idebrać? w sumie to nie chciało mi się pupy ruszyć z domu.. ale pójdę jakby co Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idziemy na śniadanie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za to głosowanie na emaluszku, na tych rysunkach nie działało mi na żadnej przeglądarce.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nic, pozostaje czekać na zielony prezent.. Jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałam, to chociaż to poprawi mi humor a raczej mojemu małżowi Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane