Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednak jak jest w praktyce - nie mam pojęcia.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ludzka zachłanność: oby więcej wygrać! Wszystko! Aby inni nie mieli!! Wygram 5 zestawów kosmetyków w jednym konkursie, 3 wycieczki. Nie dzielę się z nikim! Wszystko będzie moje i tylko moje!
Przykro mi się robi jak to widzę Na szczęscie rodzice nauczyli mnie trochę innych zasad.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak na marginesie - zachłanność ludzka nie zna granic.. po co startować w konkursie jak się nie spełnia warunków? I w taki sposób zabrałaś nagrodę komuś, kto chciał ją uczciwie wygrać.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tutaj też napisze, że dostałam dwa maile: pierwszy to o tym, że zgłoszenie nie spełnia warunków, a drugi to:
Dziękujemy za udział w konkursie Bilans Dwulatka. Twoje zdjęcie wkrótce znajdzie się w galerii zbilansowanych dwulatków.
Gdy tylko moderator je zaakceptuje otrzymasz e-mail z adresem internetowym do swojego zdjęcia.
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi to w ogóle mogą nie przyjąć, bo ja mam dwa adresy podane na pierwszej stronie.. no ale co zrobię, że wynajmowaliśmy mieszkanie - i taki wpisali mi w szpitalu (nie wiem po co?), potem wpisałam taki gdzie zameldowany jest mój Synek.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* brak maskary na loreal - dzisiaj 20 dzień klikania w jedną z trzech.. Może ktoś ma patent na to?
* użytkownicy proszący o głosiki bez rewanżu.. Bo: nie mam czasu na klikanie, a chcę wygrać, bo mi zalezy, bo to i tamto.. No przepraszam - ja poświęcam swój czas to czasami warto się odwdzięczyć.. Ile to można bezinteresownie kilkać? Ja też zbieram głosy na swoje konki i zawsze się rewanżuję..
Chociaż: może to jest sposób na głosy? Branie na litość?
* wkurza mnie mąż, bo zaraz wybywa z domu (niby siła wyższa, ale i tak wkurza..)a my musimy się kisić (ospa)
* wkurza mnie to, że nie mogę się wyspać.. o to mnie wkurza najbardziej! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a już myślałam, że to jednak nie to, bo za mało krostek, bo temperatury brak.. Dzisiaj jest gorzej A juz miałam plany na dzisiaj..
No nic, są też plusy - przejdzie w wieku dwóch lat to nie przejdzie w przedszkolu.. I tak jestem na wychowawczym jak na razie, jak wrócę do pracy może być kiepsko z urlopem.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz co mi sprawia największą przyjemność? Wyjście z domu - czy to na zakupy, czy choćby posiedzieć na ławce, albo z siostrą na piwo. Wyjść, zapomnieć o szarej codzienności, oderwać się - później wracam jak nowo narodzona i cierpliwości do dziecka równiez mam więcej
A w ogóle - skoro dzieciaczki śpią to może rzeczywiście zamknij się w łazience i popłacz? Również będzie lepiej i lżej na serduchu Trzymaj się, będzie wszystko dobrze! <przytul> Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odblokowałam (preferencje dla tej witryny) i poszło Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. w temacie - ktoś się pytał o paragon ze stokrotki, wysłałam pw i cisza... ?
ja tam nie biorę udziału w żadnych loteriach, a głównie tam robię zakuoy - z chęcią oddam za darmo jak będzie pasował. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ode mnie z komentarzem Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi zmieniło ale przedwczoraj. Miałam 2009 teraz 2026 Mam nadzieje, że głosy nie przepadły.. W sumie, logowałam się u siostry wczoraj, która głosowała na mojego synka wcześniej na nr 2009. I teraz z nowym numerem, chcąc oddać głos było głosowałeś już na to zdjęcie czy coś takiego, to znaczy, że góosy liczą do zdjęcia..
ps. jestes pewna, że zmienili Ci dzisiaj a nie wcześniej? Mi zmienili we wtorek rano bodajże i czytałam tutaj wpisy innych użytkowniczek, że im też pozmieniali Dzisiaj jest ten sam numer co wczoraj. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prezerwatywy nie dostałam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn. ja grałam jako ja, ale na nazwisko inne niż w dowodzie, wezmę więc akt ślubu. Wszystkie pozostałe dane się zgadzają. Mąż ze mną nie pójdzie na pewno nie lubi wycieczek po sklepach.. Dziękuję za informację.
Wyświetl w wątku >>