Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ja za krótko bawię się w konkursy i jeszcze nie nauczyłąm się jak grają prawdziwi gracze?
ps. co wpisują? Jakikolwiek nr paragonu z rossmanna.. tak podejrzewam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakby co, dostałam drugiego maila, że zdjęcie nie spełniło zasad regulaminu.. napisałam maila do organizatora, ale chyba mnie oleją.. :\
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. dzięki za poprawienie humoru! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wiesz, gdzieś czytałam, że u niektórych nie sprawdzali
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze możesz sprzedać paragon komuś, kto wygrał (oo tak, już widziałam pytania w temacie paragony..) za cenę zabawki Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie trzeba było podać nru paragonu w tym konkusie?? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- nagrody II stopnia – 52 zabawek – postaci z Zizzzów + zestaw witamin Zizzz o wartości 50 zł brutto każdy.
Gratuluję zabawe Fisher Price. Też chciałam wziąć udział w tym, ale bardziej zależało mi na Babydream i Zizz.. we wszytskich nie biorę, bo i tak bym nie wygrała
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bobovita
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znając życie, to leżą gdzieś na wierzchu i patrzą na mnie, a ja głupia ich nie widzę..
z dobrych rzeczy - znalazłam pilota do dvd.. był w szafce za makaronem.. ulubionej szafce mojego syna także komputer zwolnił i może oglądać bajki na tv Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój deserek to jeszcze zje, ale zupkę... wypluwa dalej niż widzi sama bym jej nie zjadła: czy to marchewkowa czy jarzynowa czy też rosół - dla mnie smakuje tak samo - czyli jest bez smaku
teraz je to co my, tylko soczki kupujemy jeszcze dzieciowe
do tematu: znowu się nie wyspałam.. a mąż znowu śmieci nie wyrzucił ;|
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0