Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak. Wczoraj była przerwa techniczna.. Akurat jak czaiłam się na aukcję Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. tu mi się udaje z czuczu, ale maskary z loreal to za żadne skarby nie ustrzelę.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na kurpsiach też jesień.. polska jesień.. ale niestety wcale nie piękna
wkurza mnie to siedzenie w domu.. ja chcę na dwwwwóóóórrrr! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie moje dzieciątko, która znowu nie chce się zdrzemnąć.. ;| Maruda nie z tej ziemi jest, jęczy, pokłada się na dywanie.. ale spac nie pójdzie złośliwiec jeden Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu jest regulamin do bobovita, tylko trzeba kliknąć w odnośnik Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może wkońcu się przestawił na czas zimowy Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na ikei słyszałam, że jest weryfikacja - i dobrze, bo nagroda calkiem niezła Gdybym miała swoją kuchnie już to też bym grała pewnie..
nawet widziałam u nas w ogłoszeniach lokalnych p[rośbę o głosy na ikeę.
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może i dobry, ale taki koemntarz:
Osobom, których pomysły zostały, ich zdaniem usunięte niesłusznie, możemy zaproponować kontakt z organami ścigania, które zostały o wszystkim szczegółowo poinformowane. My jako firma nie możemy udzielać, na ten temat żadnych informacji.
to chyba lekka przesada.. chyba, że w regulaminie zawarli, że każdy nieuczciwy głos będzie zgłosozny gdzie trzeba..
Tu chyba chodzi TYLKO o zasady fair play..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi się marzy drugi Synek... Dołaczyłby do jednego rozbójnika.. ale jakoś odwagi brak jeszcze..
Gocha - gratuluję przespanej nocy.. i Zazdroszczę.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki konkurs bebiko był??
Illle głosów! toć to wychodzi ok 400 - 450 na dobę...
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie to, że jutro kolejny dzień w domu, i potem kolejny, kolejny.. aż 13 tych dni jeszcze zostało minimum...
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba ze złosci przerzucę Synka na inne mleko Wyświetl w wątku >>