Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jest to samo Pan wraca z pracy i Pan musi odsapnąć..
przecież ja odpoczywam z dzieckiem, normalnie 24 godziny na dobę czystego relaksu
W zimę Mu wybaczam, bo ma duzo pracy, ale tak to drzemy się regularnie I tak Go kocham.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic, po prostu nic nam nie wpada.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:D ja wczoraj ogarnęłam w 1/3 kuchnie.. ciągle wymyślam sposoby jak uniknąć sprzatania.. Dzisiaj miałam popsrzątać od rana, ale przecież już 12 a ja nic...
byliśmy na dworzu..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko akurat w klikańcach sa najlepsze zabawki - moim zdaniem.. np. na ebobasie.. Tylko konkurencja trochę za mocna Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja tylko taką fioletową z Biedronki
ale powloi przestaje mi smakować Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
posti.. kolejna wielka porażka w moim konkursowym świecie.. patrzyła, patrzyłam i nic.. a jak coś wypatrzyłam to wróżka kazała dalej lampić się w monitor..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo stringi Kinga
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może zły przykład dałam z Rossmannem, bo tam trzeba pokazać dowód przy odbiorze, co niejako eliminuje wygrane na jedną osobę..
Musze się zastanowić nad sformułowaniem pytania
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to porażka, nie ma rowerka dla Syna Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja mam małe szanse.. dobrze wiedzieć, dziękuję bardzo! W styczniowym mamo to ja też są jakies konkursy smsowe (johnson i coś jeszcze)
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat żele z Rossmanna to była pierwsza rzecz jaką skojarzyłam, nic nie sugerowałam! (pewnie wolałabyś duplo lub acidolac) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brała któaś z Was udział w konkursie smsowym z Mamo To ja lub Mam Dziecko? Trzeba było odpowiedzieć na pytanie szybko.. Zresztą - mniejsza o to. Po jakim czasie powiadamiają o wynikach?? Nie ma nigdzie regulaminu.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naturalne, czyli.. akcpetowane?
To ja już wiem, czemu nie wygrywam nigdzie praktycznie
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj ja zawsze tak niezrozumiale piszę Wybaczcie.
Na przykład: 5 żeli z Rossmanna.. Chodzi mi o takie hurtowe ilości dla jednej osoby.. Ja nie napisałam, że to nie fair, tylko co o tym myślicie? Może to całkiem naturalne? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może lepiej Krzysia?
Ja to bym jeszcze chciała nieśmiało poruszyć temat.. wielu jednakowych wygranych przez jedną osobę z multikont.. To jest takie normalne na tym forum? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadnij co autor miał na myśli..
PS. my nie bierzemy udziału w konkursach rysunkowych, bo mój Synus rysuje... bliżej nieokreslone coś i to wszędzie (ściana, wanna, monitor). Nie rysuję za dziecko, bo to nieczysta gra.. Podejrzewam, że takim maluchom jest okropnie przykro przegrywać z dorosłymi..
Podziwiam tego 15 m-go malucha, który narysował prosiaczka.. My (26 m-cy) jesteśmy na etapie kółka, które nie chce nigdy wyjść Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też.. ale co się dziwić jak wysłałam jedno zgłoszenie.. W MDW widzę tylko masowe wygrane Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja? nie wygrałam, bo nie grałam..
jestem zła, bo nawet acidolac nie wpadł.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też.. szkoda, bo nazwiska sie powtarzają.. trzeba zacząc masowo grać..
wkurza mnie, że wczoraj do głównej wygranej zabrakło mi jednego głosa Wyświetl w wątku >>