Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widząc po wpisach w MDW to chyba jedyne wyjście
ja już dzisiaj zacznę zakładać, patrzę, że oni nie weryfikują, to następnym razem zagram z 20
na Mikołaja, trzech króli, pastuszków.. a co Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ma swoją nazwę, ale boją się jej użyć
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to nie mogą? Konta nowe pozakładają Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tylko wszyscy już dostali.. nawet siostra, której wygrałam maskarę później (mieszka niedaleko)
niecierpliwię się, bo mój tusz już na wyczerpaniu, dolałam mleczka do demakijazu i ledwo co zipie, a nie wiem czy mam kupować nowy czy nie
Maruda jestem.. PMS Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najchętniej komuś, kto.. (jakby to ująć w słowa) naprawdę potrzebuje jakiegos prezentu dla dzieci itd. lub robi paczuszki dla potrzebujących.. Reszta na pw.
Ps. w zamian nie chcę nic jakby co! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
XL6734NLJHRHRXFP
zapunktowani. Mam nadzieję, że chociaż dziękuję przeczytam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 czteropaki, to dla zwykłego księdza.. dla proboszcza to co najmniej cztery i do tego kubełek na lód Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to widocznie miałam farta...
jakby co to wszystkie odpowiedzi są w temacie o zozolach w dziale konkursy. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dostałaś na maila wiadomości od zozoli? Tam jest kontynuuj przygodę i powinna rozpcząć się od memonetu, w którym skończyłaś
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma za co
do siostry też dotarła - to w temacie.. a do mnie jeszcze nie.. ;| ale dopiero południe, więc jest sporo czasu Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wczoraj zablokowałam dwie osoby. Nigdy tego nie robiłam, ale nie chce mi sią ciągle pisać, że nie biorę w niczym udziału.. Raz - ok, dwa i trzy - przeboleję.. ale w kółko to samo..?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo idealnie pasuje od tematu wkurza mnie..... Ewidentnie ktoś chce podnieść nam ciśnienie
ps. wkurza mnie nadal to samo... bałagan coraz większy..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeci raz?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jakiś żart? Sprawdzasz ludzką cierpliwość przed Świętami? Czy masz problemy z komputerem (pytam poważnie)? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomóżcie.. w świątecznych porządkach.. W sumie mogłabym to olać, ale.. wywaliłam wszystko z szafy na podłogę i trzeba to jakoś upchnąć znowu
ps. dla pocieszenia - moje dziecko znalazło próbkę podpasek z Rossmanna (kiedyś rozdawali z Naturelli) w mojej torebce - (jedna z wielu rzeczy, któe leżą na podłodze) - i przykleiło sobie do brzucha.... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę o rady Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa