Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwszy telefon - fakt faktem na wykończeniu już - wpadł do kibla (tak jak wszystkie szczoteczki do zębów i inne rzeczy) - przebolałam, bo strary był i zmobilizował mnie do wymiany..
drugi telefon - ledwo co podpisałam nową umowę, wzięłam nowiutki telefon a mój Syn zalał Go mlekiem! po prostu skierował butlę ze smokiem wprost na niego.. spalona antena i reszta rzeczy (nie do naprawy podobno)
trzeci telefon - dostałam od mamy.. umowa się Jej skończyła więc odziedziczyłam dwuletnią nokię. Ważne, że dzwoniła..
Byłam dzisiaj w sklepie i dałam Synowi telefon, bo już się kręcił w wózku i marudził.. Ledwo co go wziął w swoje łapki i rzucił nim, aż poszła taśma.. telefon w naprawie i kolejny wydatek.. na same święta..
czym mnie jeszcze zaskoczy 22 grudzień? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
domyślam się, że 1000maskar to trochę dużo.. ale na ich tablicy wpisały się raptem 3 dziewczyny, które do tej pory nie dostały tuszu.. i sp[rawdzali po nazwiskach czy wysłane - owszem.. Tylko napisali mi, że nie mają numerów nadań, kiedy o nie poprosiłam..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mi się tak wydawało.. i tak usłyszałam od babki na poczcie.. loreal napisał do mnie, że wysłał maskary 10.12.. ale nie mają numerów nadań.. ;| Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam to samo.. nadal czekam na maskarę.. powiedzcie, czy przy liście poleconym numer nadania jest zawsze czy nie jest konieczny? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mi się tak zdaję, tym bardziej, że ze swojego konta, na które grałam mogę wejść w aplikacje konkursowa
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to nie można grać w edycji noworocznej jak grało się w świątecznej? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwonić do tej niewinnej osoby z przeprosinami i wytłumaczyć się z gafy i napisać do Allegro..?
zgłoszenie, czyli zażądałaś zwrotu prowizji, tak? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. gdzie napisałam, jak to nie honorowo grać z dwóch kont - swojego i męża? Gdybyś przeczytała to może zrozumiałabyś, że chodziło o masowe zbieranie nagród na kilku-kilkunastu członków rodziny, którzy nagrody wcale nie dostaną a jedynie pójdą ją odebrać (ewentualnie). To chyba delikatna róznica?
Mój mąż też mógł zagrać, ale nie chciał to co miałam za plecami brać udział?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba masz rację
Zresztą - tak patrząc na boki, to ja mogę tylko na męża grać.. Z siostrą i mamą tak czy siak wszystkim się dzielę albo oddaję część nagród
wkurza mnie to, że mąż z pracy nie wrócił jeszcze, a tak bardzo chciałam się wyrwać na miasto i na pocztę sprawdzić co z moim tuszem Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedyny sposób to zrobienie masy kont na rodzinę.. niestety
ps. ja też nic nie wygrałam.. grałam z jednego konta, ale chyba porzucę honor na bok i następnym razem zagram z 15 minimum Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mniejsza o to: napiszcie na jaki zegar patrzyliście..? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, on będzie jedną z wielu osób, które zaangażuję do gry
Nawet ma konto na Rossnecie, tylko nie grałam z niego w takich konkursach. Założone na potrzeby wymiany głosów
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój dwulatek tylko akt urodzenia
a w tym konkursie wysyłają nagrody czy trzeba odebrać osobiście?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo miałaś złą taktykę.. Widzisz: najpierw rób wywiad w rodzinie kto dysponuje dowodem osobistym, a potem na te osoby - nieważne ile ich będzie - zakładaj konta i graj!
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam nie nastawiałąm się na rossnet w ogóle po tym jak napisałam do nich pieknego maila Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane