Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://cbeebies.com/poland/competition/ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też..
co do filmu powyżej.. Nie oglądałąm go, bo się boję.. ale jeśli jest rzeczywiście straszny, trzeba to nagłośnić!!
Nie rozumiem rodziców, którzy uczą malucha agresji: tak, uczą, bo dzieci raczej nie wymyślają sobie takich zabaw, albo naśladują rodziców, albo słyszą z boku no dalej, podrzuć kota, kopnij i wykonują polecenia.. No dobra, ewentuanie ponosi ich wyobraźnia i nie słyszą w pewnym momencie - kiedy zabawa przestaje być zabawą a jest dręczeniem - Stop! Tak nie wolno!... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem dumna z mojego męża i cieszę się, bo zdał bezbłędnie egzamin na ciężarowe Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, jedna osoba = jedno zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normalka na tym forum.. już drugi raz nikt mi nie podziękował. Asiam - zbierasz punkty? jesli chcesz mogę wysyłać na pw Tobie.. Może uda mi się nawet więcej zdobyć, bo moja siostra zbiera nakrętki na jakąś akcję charytatywną.. Jeśli nie, to mam jeszcze 5 coli w domu Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
H3FK6W 3L7R9K 4RFE Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak posłałam, bo wyczytałam, że się wiesza
a mam pytanie: nadal mogę wejść w aplikację konkursową.. w innych konkursach mam, że już brłam udział
to normalne? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie był taki komunikat jakby co..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby tak.. ale tak czytałam tutaj o tym, że się wiesza, to nie weim czy nie posłałam za wczesnie
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też.. wysłałam o 17:59:58.. Mam nadzieję, że do nich wpłynie po 18 Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przygarniemy
mnie wkurza mały zamrażalnik Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wiem, że to nie poczucie humoru tylko zwykła nienawiść.. Odniosłam się jedynie do słów głównego laureta, który się oburzył, bo reszta nie zna się na żartach
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto - u nas też jest zakaz z telefonem, ale czasami albo ja się zapomnę i Mu dam, albo sam sobie weźmie i ucieknie (na szczęscie jeszcze nie umie grać)
kurde, idę myć okna a tak mi się nie chce.. muszę.. takie brudne są, że jak przez nie wyglądam to mam wrażenie, że śnieg pada ciągle Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w moim też nie
ostatnio zapomniałam dowodu i chciałam na prawo jazdy + legitymację ubezpieczeniową wziąc nagrodę i nie chcieli wydać.. musiałam się wrócić do domu i przyjść znowu.
Wyświetl w wątku >>