Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat w wydarzeniach mówili o tym, że szukają go nadal i pokazywali urywki filmu.. mówili co grozi sprawy i takie tam. A ten powyższy jest sprzed chwili praktycznie
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz edytuję! Jest w Wiadomościach o tym filmie z maltretowanym kotem Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłane 20.. a umnie 10, tylko fakt - nie priorytetem
wkurza mnie już to czekanie.. Boję się napisać Im na trablicy ponownie, bo pomyślą, że jestem jakaś nawiedzona.. Tylko wszyscy dostali 2tyg temu, a ja nadal mam czekać.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu dziewczyna nie potrafi przegrywać, ścisnęło Ją i szuka punktu zaczepienia, aby kogoś oskarżyć Nic innego nie znalazła, to chwyta się byle czego..
W regulaminie nie ma chyba wzmianki, że udział tylko dla antykonkurswoiczów Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, jednak gdy ktoś ma konto bez zdjęcia, z jednym znajomym, któremu nabił głos, z jedną (no może 2) stronka polubioną - marsjanobicie, to jednak wygląda to podejrzanie.. Ja nie brałam tam udziału jakby co
oczywiście to jeszcze nie powód, by nazwać kogoś oszustem.. Trzeba najpierw znaleźć dowody Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kierowałam się ostatnim postem wcześniejszy przegapiłam.. Wybacz
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak napisałam, to nie było ktoś czyta w moich myslach, tak czy inaczej klapa Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki miały być 23.12:
http://moya.toya....489485015&kid=70
a ten z F&F? stronka znikła, a wyników brak..
http://www.ffmoda.com/
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze, że nie ma karmy dla kota Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też nie zalezy na 1 nagrodzie.. chce tylko jakiś tusz do rzęs Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrozumiałam, że wysyłasz 17:59:02... wybacz Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej się okaże przy wynikach
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj tak, miałam edytować, tylko mi się opera zawiesiła i nie zdążyłam ;] Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko to ma być po pełnej godzinie 18, a nie najbliżej 18 Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4-5 stron wczesniej masz, pierwszy post na stronie...
ps. ale mi dzisiaj zmuliło, ale podziękowali za udział
Wyświetl w wątku >>