Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muszę do maja...
i to mnie wkurza Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mam czekoladowego mikołaja i jeszcze ptasie mleczko Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też.. i kiedy powiedziałam sobie STOP to wygrałam zestaw zozolowych słodyczy i zestaw słodkości z Wedla.. Gdzie tu logika?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój 2 letni Synek akurat by się pluszakami nie bawił, chyba, że byłby to pluszak w kształcie samochodu Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam ani tesco, ani auchan ani nawet zwykłego Carrefoura, tylko Express, który nie bierze udziału w większości konkursów.. Wkurza mnie to, że znowu popełniliśmy gafę z produktami Winiary i .. wszystko mnie wkurza..
aa i gardło mnie boli Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo tego samego dnia, albo później
a ja mam pytanie.. małz zrobił znowu zakupy na winiary, tylko, że on się tym nie przejmuje co jest na paragonie i mam:
coś tam winiary
coś tam winiary (zupy)
i znowu ten..
barszcz czerwony 2x55g.. W sumie mogłabym iść po pieczątkę, ale nie wiem czy takie promocyjne opakowanie czyli dwa barszcze w jednym (jeszcze pod inną nazwą) tez mogą brać udział.. oczywiście liczone jako jeden produkt.. Jak myślicie?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne, tylko wypadałoby podpisać się swoim imieniem i podać swój wiek a nie dziecka niektórzy tak zrobili i wcale nie przeszkodziło im to w wygraniu Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój siedzi tylko jak ogląda bajki.. czasami dorwie się do myszki i klika gdzie popadnie ma 2 lata i 3 m-ce..
jeszcze raz podkreślę: wiem, że są zdolne dzieci - wszystko ma jednak swoje granice.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kredka, mazak czy farby a myszka komputerowa to duuuża róznica.
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małgosia - lat 2 miesiące..
(a ja się cieszyłam, że mój Syn w tym wieku głowę pięknie trzyma i taka byłam dumna z Niego..) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tym bardziej na komputerze.. Dwuletnie dziecko uczy się trzymać kredkę w ręku, a co dopiero namalować cokolwiek w np. Paintcie gdzie musi jednym paluszkiem wciskać przyscisk jednocześnie sterując myszką.. Również nie wierzę w to ;|
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też w tyle.. nadrobią za kilka lat
ps. dzisiaj powstało nowe dzieło na ścianie i jak się lepiej przypatrzę to widzę Kubusia Puchatka
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że moje dziecko nie chce spać..
rozczarowania mnie wkurzają - na razie te konkursowe tylko, ale zaraz przyjdzie mąż z pracy..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz czerwony.... Biedronkowe tez są, więc może być problem Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś jest pewien na 100%, że takie coś przejdzie? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Stokrotce też pięknie pokazują się produkty:
Zupa Winiary
Galaretka Winiary
Fix Winiary
:)
oczywiście nie robie reklamy tego sklepu.. Mam najbliżej.. no i 3 biedronki w jednakowej odległości (3 z 7 w moim mieście, a 8 w trakcie budowy ) Wyświetl w wątku >>