Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie brałam udziału, ale zyczę baaaardzo powodzenia Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki mia.. musiałam zrobić czarno białe tło, bo... moja kanapa w brązowo papuciaste dzikie węże była na pierwszym planie (jednym słowem jest oczoje...na)
Wysłałam im pytanie z czystej ciekawości, czy można usuwać zdjęcia w konkursie
malutka - również dziękuję cięzko moje żywe srebro zmusić do pozowania i uśmiechu...
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisałam do nich maila.. tak z ciekawości Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 punkty to chyba za mało...
w temacie:
czy tylko jedna jedyna osoba z forum wygrała w Winiary? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no bez przesady.. w takim razie w regulaminie byłoby, żeby wstawić zdjęcie dziecka podczas pielęgnacji i to wszystko Każdy regulamin można zinterpretowac po swojemu, ale akurat ten zapis jest moim zdaniem jasny
grusia zgadzam się całkowicie, w 10000%!! Juz kiedyś na mamacafe napisałam - odnośnie jakiegoś konkursu - czy mamy nie boją się wstawiać fotki golasków.. W internecie krążą różni ludzie, mniejsi i więksi psychole..
ps. ostatnio w jakimś regulaminie widziałam, że nie mozna wstawiać roznegliżowanych fotek, bo będą od razu usuwane.. Tylko nie pamiętam gdzie
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wątpie.. może później organizator coś z tym zrobi.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie.. na razie oczywiście.. ciekawe jak będą tym razem patrzyli na to Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam paragonu z Tesco, ale mam kilka z Winiar.. to jak, 20gr za sztukę? Mogą być te wykorzystane już?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pocieszę Was.. mi też NIC nie wpadło..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 zdjęcie tez jest podpisane KOMPIEL
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mi się tak wydaje, że widziałam to w tv..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam wrażenie, że ludzie nie czytają regulaminu.. 10 zdjęc, a tylko jedno zgodne z:
Warunkiem uczestnictwa w Konkursie jest wgranie zdjęcia, na którym uczestnik konkursu pokazuje jak pielęgnuje swoje dziecko kosmetykami HIPP Babysanft do galerii konkursowej portalu Rossnet.pl
a jak widzę, na razie tylko jedno jest z Hippem.. i mam teraz dylemat: dać kiespką fotkę z Hipeem (bo używamy na zmianę z babydreamem, znalazłam jedną fotkę) czy piękną ze zwykłej kąpieli..
nie wiem czy będą patrzeć na regulamin, tak jak było w przypadku Plusssz Zizzz Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. zresztą kolega pewnie nie potrzebuje paragonu, skoro już pochwalił się wygraną w mdw Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurier Wyświetl w wątku >>