Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, też mnie dziwi ten konkurs.. Na całe forum, w ciągu kilku dni tylko jedna wygrana? ;|
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nadal tylko jedna osoba się pochwaliła, w dodatku z pierwszych dni konkursu.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zanim te sanki ktoś odbierze, to będzie po zimie
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście 3 dni robocze.. Możesz zadzwonić na pocztę, tylko musisz znać numer nadania..
Ostatnio przerabiałam to... Przesyłka wróciła do nadawcy, chociaż ja nie dostałąm ani awizo, ani listonosza nie było widać..
aaa.. właśnie.. wkurza mnie to, że nie mogę znaleźć dobrego prawnika Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odpowiedziałaś na post z 1 grudnia, wtedy chyba jeszcze było posti..
żadnej cennej wygranej, tylko puszka z felixa.. od tej pory nic! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się, że tylko 1 osoba z forum wygrała Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widocznie asior nie widzi nic złego jak rodzice wstawiają fotki maluchów, na prawdę roznegliżowanych.. Mi się bardzo spodobało, że tyle użytkowników wyraziło swoją negatywną opinię w tym kierunku..
ps. napisz gdzie jest jakiś komentarz o dziecku? To, że wymieniamy się opiniamy czy Hipp ma być widoczny na zdjęciu czy nie, to chyba żadna tragedia..?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lub okolic.. ale i tak polubiłam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do większych sklepów ja mam ok 120 km.. w moim mieście nie ma ani: Carrefoura zwykłego (Express w większośći nie bierze udziału), ani Auchan, Ani Intermacoś tam.. tylko Lidl i mnóstwo Biedronek ;(
w niedziele jadę na wyprzedaże, to.. a nie, nic nie zrobię, przecież akurat nie ma fajnych konkursów Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdjęcie 70 to niezła reklama photoshopa
to już chyba lepiej by było bez tego żelu..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto - u nas frida sprawdzała się jak Synek był młodszy.. teraz jak ją widzi to ucieka Jednak - w razie potrzeby, nadal używamy Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja wiedziałam, że wyślesz wczoraj, dlatego swoje zostawiłam na dzisiaj Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to z powodu sezonu grzewczego? W mieszkaniu jest sucho, to i nosek (moim zdaniem) zatkany.. Porozwieszaj pranie, mokre rzeczy na grzejniku, kup nawilżacz (nawet taki ceramiczny na grzejnik). Nam takie coś pomogło przy zatkanym nosku.. Ewentualnie woda morska, Euphorbium do noska, inhalacje z soli fizjologicznej.. I niestety - lepiej pokazać malucha lekarzowi, dla świętego spokoju i czystego sumienia
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee to wersja dla facetów. Poprosze taką dla kobiet
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt na Ciebie nie naskoczy.. to i tak będzie organizator wybierał - Twoja decyzja jaką fotkę dasz Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje też było złośliwe.. jedyna fotka - nie zamazana - to taka jak patrzy w dół.. Tylko na tym zdjęciu z kilkudziesięciu - było dokładnie widać, że trzyma produkt Hipp..
trudno się mówi Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn - photoshop i nic nie widać zawsze mozna zrobić po kąpieli, albo w pieluszcze, bodziaczku itd Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem nie... każdy inaczej interpretuje regulamin, ale ja zrozumiałam to tak, że produky Hipp musi być na zdjęciu.. Wyświetl w wątku >>