Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(3 posty, jeden pod drugim.. ) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powspieram Cię na fb Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętam, że podobna sytuacja była w Noteo.. Nie brałam udziału ani w jednym ani w drugim, ale czytałam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie możesz legitymację, tylko... czy w tym konkursie nie było, że osoba ma być pełnoletnia?
Ja nie wiem czy takie rzeczy sprawdzają i szczerze w to wątpie.. więc pewnie z legitymacją pójdziesz Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to wkurza.. ale co zrobić.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba tak.. muszę sobie nagrac Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no co Wy.. ja nie jestem aż taka wrażliwa Chciałam potrzymać Was w napięciu
napisałam, że wybaczam i możecie mi tak pisac na pw, to może uda mi się wytwać na diecie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wybaczam
kurde, gdybyście mi pisały tak codziennie na pw, może moja dieta byłaby skuteczna
miałam jeszcze napisać, że wkurza mnie brak własnego kąta.. wynajmujemy mieszkanie i brak perspektyw na przyszłość.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee ja też mam w podpise pracę na mini mini, tylko podpisałam Sebastianek i Ewelina.. Czyli mój Synek i ja, no bo On tylko pokazał jaki ma być kwaitek, tzn jakiego koloru, a mama zawzięcie malowała z dzieckiem na kolanach ;|
głupio mi było napisać imię samego dziecka, więc wpisałam też siebie.. ;|
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz się z kimś dogadać ewentualnie.. gdyby był to zestaw bebiko, to bym się zamieniła, niestety mój synek nie pije mleka z nestle Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paskudy się śmieją z moich kompleksów no..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie tak... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do kary, jest ok. Lepsze to niż w zawieszeniu, jak to zwykle bywa w przypadku gnębienia zwierząt. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze samochody! Nie zapomnijmy o samochodoach!
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja chcę zmywarkę!! Mam dość bycia zmywarką, chcę maszynę!!
I golarke dla męża! Pralka też się przyda, bo mamy takłą ładowaną od góry i jest do d...y a nie do prania! A najbardziej chcę kuchenkę.. bo mam taką gazową o nazwie EWA..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na samym dole jest lista tych, co wygrali kalendarze Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra passa to mało powiedziane.. wcale się nie zdziwię jak barti wygrał 20 zestawów.. za te pieniądze (kilkanaście tysięcy) z Sylwestra w Polsacie na pewno zmienił sobie Internet na mega szybki
ps. oo pousuwali zdjęcia.. ;| Wyświetl w wątku >>