Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weź sobie prasowalnice!
ja na nie wcale nie liczę!
ja chcę maszynkę dla mężulka -
- żeby gładka była gębulka
ps. lech mi się kończy.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech poda nr nadania Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tu:
http://www.noweko...pl/konkursy-pokaz/39
(galeria.. może to i ta Pani, ale jest zupełnie inna niż na reszcie swoich fotek.. w sumie na każdym zdjęciu wygląda inaczej)
i tu:
http://www.facebo...4953.148900455137471
i make up store na facebooku - 4 wyróznione zdjęcia, 3 pozwoliły na publikacje, a w/w Pani nie..
na prawde, nie twierdze, że te zdjęcia sa kradzione, ale... kto raz dokonał plagiatu to może i drugi raz przeciez..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie to, że do tej pory nie odespałam soboty.. babski wieczór był boski, ale przydałoby mi się jeszcze 8godz snu.. achh..
wkurza mnie pusta lodówka.. czy ta druga brzydsza połowa zrobi wkońcu jakies większe zakupy?? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczerze to watpie.. jestem z Wami od niedawna, a już zdążyłam się przekonać, że niestety ta Pani wygrywa w większości konkursów zdjęciowych.. (bez tych z dziećmi - chyba).. Wyborowa (fajna fotka).. stylizacja na ciuchometr (nie wiem czy tam wygrała..), makijaże, konkursy z zaćmieniem słońca na jansport i innych portalach. Oczywiście nie twierdzę, że zdjęcia sa kogoś innego, ale jak raz pozyczyła czyjeś zdjęcie, to jaka jest pewność, że tamte są Jej??
To przykre, że niektózy się starają i nic, a inni ida na łatwiznę i zgarniają wszystko. Nie zazdroszczę jakby co - jeśli ktoś wygra uczciwie to gratuluję z całego serca, ale w takim przypadku.. troszkę mnie to irytuje Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cieszę się bardzo.. nie brałam tam udziału, ale wolę jak ktoś wygrywa uczciwie a nie oszustwem Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na wizażu to i tak była czystka i powywalali niektóre osoby, poodejmowali jedynki i średnia wzrosła..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
12 win? jakoś tak.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.facebo...et=o.111535965554461
tu też jest...
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak.. osoba, która wygrała.. od nas o ile dobrze kojarze avatar
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o ile w ogóle podał na stronie.... hmm.. jakbyśmy znalazły maila, mozna by było napisać do autora
można też na stronie napisać Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te zdjęcie skopiowane przez panią Marosz nie jest autorstwa Chemadoza, tylko tego z flirck i tam jest, że się nim inspirował.. ja tak to zrozumiałam..
Jednak nie rozumiem jak można było napisać, że nie widzą podstaw do kwestionowania autorstwa, jak internauci wyłożyli im czarno na białym skąd te zdjęcie jest
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisane Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.facebook.com/zubrowkapl Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i Pani dopisałą Total 12, postawiła pieczątkę.. powinni uznać taki paragon, no nie?
Ktoś pisał, że z tą agencją są problemy.. dlatego pytam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo jaaa.. ludzie chyba przesadzili walczyć tak o buty Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patrzę, że pousuwali zdjęcia:
-z wklejonymi produktami Hipp (photoshop)
-bez produktów Hipp
-i chyba zniknęły takie, gdzie był golaski (tzn było dużo za dużo widać u dzieci..) Wyświetl w wątku >>