Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norma ja w knorr nie grałam, ale również wkurza mnie pustka w telefonie.. wysyłam smsy i nic, zupełnie nic!
Real - olał
Carrefour - olał..
miałam kupić jutro parówy jedynki, ale z moim szczęściem - będą to pieniądze wwalone w błoto..
jak mi się uda z realem - z chęcią się podziele ta informacja, więc trzymajcie kciuki
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam paragon Colgate z 21.01 - za drobną opłata zaopiekuje się czyjąć golarką Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może byc
taaha: o której dostałaś sma od nich? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też.. ale przyzwyczaiłam się do ciszy mojego telefonu.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza ten ekspres z reala.. marzę o nim i im bardziej go chcę tym pewnie coraz dalej jestem pełnej godziny.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak w temacie, to może ktoś wie czy w palmtopie i-mate ultimate można zmienić jęz. z angielskiego -> polski.. szukam informacji, szukam i nie mogę znaleźć.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
18
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś w szukam napisał:
Tak tylko dla przypomnienia - w regulaminie jest, że dopiero każdego dnia od godz. 12:00 można z nowej puli toreb rozwiązywać test, każdego dnia jest po 60 toreb.
:) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nic.. po nocy jest mi lepiej.. Po prostu konkursy z ocenami 1-5 nie są na moje nerwy za bardzo brałam to do siebie, przeżywałam nawał jedynek, ale dzięki rozmowie z dzastina - już mi lepiej Dzięki
To ostatni tego typu konkurs, mogliby w końcu usunąć naszą fotkę mam nadzieje, że pracują w niedziele...
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla twojej wiadomości - poprosiłam o usunięcie zdjęcia Synka z konkursu - masz coś do mnie - pisz pw, a nie wyżywasz się na małym dziecku! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może i obrzydliwe, ale przez takie tematy o gilach i bąkach zabójcach, zaczynam bardziej doceniam mojego męża On tak na szczęście nie robi (jeszcze)
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karny jeżyk - jak ktos był niegrzeczny siada na karnego jezyka i siedzi tam tyle minut ile ma lat pomysł Superniani
na mojego Syna to nie działa..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uwielbiam ten temat...
Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że NFZ od tego roku nie refunduje usunięcia kamienia.. Niedługo dentysta będzie tylko dla bogatych ;|
wkurza mnie, że ludzie minusują w konkursach na głosy.. rozumiem zawiść, zazdrość, ale żeby wyżywać się czy tam rozładowywać własną frustrację na dzieciach / na innych? Nie wiem czemu, ale biorę sobie te głupie konkursy za bardzo do serca.. mam za słabe nerwy.. echhh.. wkurza mnie moja miętkość Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może inaczej.. wygrywam w konkach gdzie mniej się angażuję, czyli tam gdzie piszę szybko, bez zastanowienia, ot tak..
Wyświetl w wątku >>