Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, to ja pobawie się w wycinanki i wydmuszki, bom Kurpsianka i znam się na tym najlepiej!
I teraz - nie ściągać, bo oskarżę o plagiat
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a sexi xero gdzie? Ktoś już tutaj napisał, że masz co pokazać kochana, więc wykorzystuj to, co Bozia dała Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że powyciagałam diody (namiętnie zbierane z zapalniczek) z pierwszego wytuningowanego malucha mojego - wtedy jeszcze - przyszłego męża, wiedziałam, że jeszcze się przydadzą!
Idę robić kartkę na.. no własnie na co?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawaj linka
mozna głosować? pomożemy! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mozna wysłać dwa, zawsze to podwojona szansa Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można wysłać mmsa z hasłem napisanym na gołej klatce piersiowej
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może był składany, i po naciśnięciu czerwonego przycisku oczom ukazało się takie dzieło Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie czekam, bo rossnet mnie nie lubi.. nawet nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o kurde, jaki kupon
on się świeci?
gratuluję pomysłowości.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my ostatnio byliśmy u urologa - dostaliśmy skierowanie do poradni, czyli szpitala.. rejestracja osobista od 7:30, 5 osób przyjmują tylko.. Ludzie stoją czasami od 5 w nocy albo wczesniej, żeby zarejestrować się, tzn zająć kolejkę..
poszłam prywatnie, bo trochę nie uśmiecha mi się siedzieć z synkiem tyle czasu w kolejce..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mam nadzieję
ja rzadko chodzę do lekarza, sama ze sobą to tylko do rejestracji po receptę, a nie na wizytę..
ale Synek ma trochę problemów zdrowotnych, lekarza mam świetnego i na niego narzekać nie mogę, tylko te limity wszystkie wkurzają mnie..
opłacamy składki, a dostanie się do lekarza graniczy z cudem czasami.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciągle każą czekac i czekać.. po kolejnym telefonie mam dość.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o paintce nie wiedziałam.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz wysyłac do mnie na maila, to będę podpisywać Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja uzywam tylko gimpa..
podpisuje w jakimś miejscu, potem ustawiam warstwę na mniejsze krycie, np. 30 i jest taki przezroczysty napis
no własnie..
ja też chyba zaczne szukac szczęścia w profilach innych osób, bo moje fotki nie wygrywają kurde Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też wrzuciłam fotkę syna, ale po takich akcjach jak ta w temacie wkurza mnie - zaczynam robić się mądrzejsza i zdjęcia podpisuje w kilku miejscach zawsze trudniej będzie sobie przywłaszczyć taką fotkę Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psie kupy.. nic nie mów.. gdy śnieg topnieje, nasz spacer przypomina tor przeszkód hop, hop, hop..
a co do tematu - bo wczoraj smacznie sobie spałam.. bardzo dobrze, że zdjęcie usunięto, że były przeprosiny.. szkoda, że w takiej formie, ale lepsze to niż nic (chyba)..
i nadal dziwi mnie przyzwolenie niektórych na pożyczanie fotek bez pytania, tak jak gdzieś wyczytałam na fb ludzie myślą, że jak zdjęcie jest w Internecie - to jest niczyje.. To przykre, i nie pisze tego tylko odnośnie tej sytuacji, ale ogólnie.. Wiele osób tak myśli. Dla Was to tylko ciastka, ale może dla allice to coś więcej?
echh.. mniejsza o to, zamykamy temat. Taka sytuacja na pewno nauczy kilka osób
kajeczka - nie znam Cię, ale wiem, że jesteś świetną mamą, zresztą Ty sama wiesz o tym najlepiej!
Ooo to mnie własnie wkurza, że jak brakuje ludziom argumentów do obrony, to walą w najbardziej czuły punkt, rodzinę..
a z tych bardziej przyziemnych rzeczy - wkurza mnie białe g**o padające z nieba Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie.. w dziale Dyskusje o wynikach była juz taka akcja, i wszyscy zgodnie potępiali takie pożyczanie fotek..
zresztą postawcie się na miejscu Allice: dziewczyna napracowała się, zrobiła te pierniczki, porobiła fotki a przede wszystkim włożyła tyle serca w tą robotę, a ktoś ma szansę wygrać Jej ciężką pracę..
Chyba każda/każdy z nas w takiej sytuacji - broniłby swoich praw do zdjęcia.. W sumie, nie będę odpowiadała za ogół, ale gdybym ja zobaczyła swoją fotkę w jakimś konkursie, to trochę bym się wkurzyła..
Wyświetl w wątku >>