Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ospę przechodził w listopadzie.. Ciesz się, że mają teraz, a nie w lato
tragedia siedzieć w domu jak jest piękna pogoda, teraz mozna przeżyc..
nineczka - a u nas akurat ospa przeszła głądko i lekko.. ciekawe od czego to zależy?
widzę, że wszyscy chorują.. echh Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba muszę poczekać do nowego roku
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak w kilka godzin z 0 czy jednego mogli wejść do rankingu??
W piatek prowadziłam (tzn. byłam na 4 miejscu chyba), w sobotę spojrzałam na wyniki, a tam osoby, które nie były nawet w połówkowym rankingu - wyszły na prowadzenie przez jedną noc wyleciałam z rankingu.. hmm
na szczęscie już po głosowaniu, bo ten konkurs by mnie wykończył nerwowo..
i obiecuje sobie - nigdy więcej konkursów klikanych (który to juz raz? ) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurde.. znowu angina się zapowiada.. no tak, w sumie nie miał od 3 m-cy..
a w dodatku u lekarza nie ma numerków, jak zwykle w poniedziałek.. chyba czeka nas pogotowie po 18.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zagraj ze mną o kasę z parówek
O której godzinie gramy? na 11?
ps. mój syn też wstał i przez sen maaaasz.. maaaaasz.. poszłam położyłam Go do tatusia Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kop
nalezy mi się Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie te głupie avanti.. wczoraj byłam na prowadzeniu, dzisiaj już mnie nie ma w rankingu.. nie mam zmiennego IP i nie mam szans z nabijaczami Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również właczyłam się wcześniej w dyskusję, a zazdrosna nie jestem.. W żadnym z wymienionych konkursów nie brałam udziału, bo u mnie nie ma takich sklepów duzych, gdzie do wygrania są samochody..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie mów.. moja najbardziej wartościowa wygrana to - jak na razie - domówka z lecha W dodatku, nie ja ją wygrałam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie mogę nawet znaleźć.. chociaż sama wklejałam link do konkursu triumpha na forum
tak czy inaczej - powodzenia w walce o sprawiedliwość Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie muszę Go wysyłać - sam jeździ i jeszcze nam przywozi czasami..
ja jestem antytalent kulinarny
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurzam się sama na siebie..
aa i mąż też mnie wkurza.. co ja zrobię, że nie gotuję tak jak mamusia, a moim daniem popisowym jest żurek z proszku... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś więcej?
My tu namiętnie tępimy plagiaty Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj wsciekły.. ja o Tobie jeszcze nie napisałam nigdy złego słowa.. i nie o Ciebie mi chodziło! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kogoś na prawde już za mocno ścisnęło.. donosy.. na co niby? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i chwała mu za to!
małgorzata - trzeba było sobie również znaleźć męża informatyka..
czarnygreg - tylko jedna osoba stąd chce pisać jakieś donosy.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja właśnie obkupiłam się w gazety dzieciowe, w 3 są konkursy, powysyłam kilka zgłoszeń na każdy z nich i zobaczymy co się będzie działo. Mój synek ma 27 m-cy lub 2 lata (bo nie miał 3 urodzin) lub 3 lata (rocznikowo) lub 2,5 roku (tak na oko wychodzi)
na elektryce też się zna, bo to mądry chłopak!
każdy orze jak może
to był żart oczywiście - jestem zbyt leniwa na tyle prac, ale powysyłamy na coś Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie - rossnet na swoim profilu fb napisał kiedyś, że przesiewają lauretaów, usuwając powtarzające się osoby
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane