Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(poczta polska) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w parówkach chyba nie trezba mieć paragonu..? wystarczy etykietka z kodem i kod kreskowy z parówki Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja jeszcze dodam wedla..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam dzisiaj wizytę na 18.. z chęcią bym odstąpiła, bo boję się (dzisiaj do robienia jedynka ze znieczuleniem, a moja dentystka ot tak znieczulenia nie daje.. zawsze twierdzi, ze jest zbędne ) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie nawet podwiązki brak...
i nie mam weny na te walentynkowe konkursy, słodziutkie tekściki, ochy i achy.. ja mogę napisać:
Kochanie, rozumiemy się bez słów, czujemy się swobodnie w swoim towarzystwie.. na tyle swobodnie, że bez krępacji możemy popuszczac razem bąki
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz, niektórzy myślą, że matka to maszyna, która może nie spać 7 dni w tygodni i czuwać..
a tak w ogóle, jak mój synek przechodził grypę żołądkową, to lekarz wypisała nam skierowanie do szpitala - tak na wszelki wypadek - gdybym zauwazyła coś niepokojącego (np. odwodnienie), miałam bezwłocznie jechać.
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy Ferrum w syropie + kwas foliowy, i witaminy na lepsze przyswajanie..
Tylko szczerze - nie jestem zadowolona z efektu, dostaje to (z przerwami - tak jak pisałam) półtora roku, a wyniki nadal zaniżone..
kalisto - mój Syn uwielbia ze mną gotowac, np. miesza ciasto na nalesniki, ale potem nie chce ich jeść.. skubnie trochę sera do nich itd, ale do obiadu nie zasiada..
mama mi tłumaczy, ze to może być jakoś genetycznie - ja z powodu niedowagi nie przeszłam bilansu dwulatka
(teraz nadrobiłam.. )
nie wiem, wyjdziemy z choróbska i poproszę o te skierowanie do laryngologa i jeszcze raz na morfologię. Może przepiszą mi jakieś inne żelazo, i wtedy coś ruszy.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yes.. ma anemię.. dostaje żelazo - bardzo nieregularnie, bo często choruje i wtedy mam odstawiać (oo tak jak teraz.. dzisiaj bylismy u lekarza ;]).. Wydaje mi się, że anemia może być przyczyną niskiej wagi dziecka, a nie braku apetytu.. Ja już zgłupiałam.. normalnie, jak nie urok, to sr....
chyba Mu odpuszczę - tak jak radzicie.. niedługo będzie miał koszmary ze mną i łyżeczką w roli głownej.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
echh.. mam prawo, bo On na prawde nie chce jeść.. ograniczyłam przekąski, słodycze (czasami zje jakąś mambę czy lizaka, ale nie codziennie!), a On nadal nie chce..
mięsa - nie lubi, wypluwa jak poczuje (czasami zje packę mielonego z ziemniakiem)
warzywa - niezbyt
owoce - cytrusy i winogrona, reszta pe!
pieczywo - tylko chrupkie (vasa z serkiem - o to może zjeść)
i mleko, mleko, mleko - 3xdoba - nie próbuję nawet ograniczać, bo jak chce to nie odpuści..
chyba zacznę Mu jakieś kropelki dawać Apetizer czy jakoś tak..? Próbowałyście?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mój lubi wszystko co marchewkowe.. tylko z tymi sokami nie można przesadzać, bo nie sa do końca zdrowe dla maluchów (w większych ilościach)..
A do tematu - kiedy się skonczy walka o jedzenie z moim synem.. Typ niejadka + mlekoholik - czy to mija z wiekiem??
Wkurza mnie już to, że każda łyżeczka czegokolwiek do paszczy jest w-a-l-k-ą.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja własnie pomyślałam, że duży leon - to 4pkt i jedna szansa na wygraną (yyyy.. tak w milce jest). Tutaj za kod z dużej butli dostałam 3kawałki puzzli, potrzebne jest 9 lub 12 kawałków - musisz sprawdzić, bo nie pamiętam
i tak: sok w kartoniku - 1 kawałek
sok w małej butelce - 2 kawałki
sok w dużej - 3 kawałki
jesli się pomyliłam, poprawcie
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też.. i to bardzo.. co zajrzę w top teraz - to pocztakartkowa..
klaudia - ja również dałam wcześniej 5
ludzie są zawistni.. ja usunęłam zdjęcie stamtąd, bo nie mogłam patrzeć na te jedynki.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda, że organizator nie zadał sobie trudu, aby sprawdzić to..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi się odechciało oglądania tej częsci ciała.. przynajmniej na miesiąc!
jak ktoś wcześniej napisał.. bllllaaaah ;/ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weźcie, bo się nie mogę przestać śmiać..
a tak na marginesie - wchodzę w top paragony, a mój mąż taaa.. i to ma być forum konkursowe? jasne..
chyba się wkurzył, że inne oglądam.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie chorowałam.. ani na świnkę ani na szkarlatynę ;/ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja - na szczęście - poprosiłam organizatora o wykasowanie swojego zdjęcia.. ten konkurs był okropny!
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czasami gram, ale jeszcze nic nie wygrałam, więc nawet nie wiem co odpisać..
w Pani domu grałam o zestaw do grzańca, wcześniej o frytkownice i nic.. pusto w skrzynce odbiorczej Wyświetl w wątku >>