Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
0 results..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs wedla jeszcze trwa..
ja się uzalezniłam od barszczu czerwonego winiary, hehe Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ufff już po wszystkim.. Oczywiście powinnam sama się upomnieć o podatek - czyli iść do urzędu z aktem notarialnym, ale.. my jesteśmy i tak z niego zwolnieni
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa to przepraszam - zwracam honor
w temacie - odebrana karta podarunkowa z Rossmanna
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak odebrałeś kosmetyki WIBO jak wysyłali info na maila, że są do odbioru od 28.02??
Aż pójdę się zapytać w swoim Rossmannie - może i u nas są Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madziarka - jeśli chodzi Ci o karty podarunkowe, to miały być od 21 lutego
ja nigdy nie odbierałam za nikogo - odbieram za siebie, mama za siebie, siostra teraz tez odbierze pierwszy raz coś, więc nawet nie wiem jak ta procedura wygląda Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie mów o tym dniu.. jest do bani - chyba mnie deprecha dopada, albo coś innego, co również wpływa negatywnie na mój nastrój..
Jedyna rzecz, która mnie pociesza to to, że od poniedziałku będę miała swoje 4 kółka.. a może to mnie dołuje tez?? Jestem kierowca niedzielny.. ba - chyba miesięczny! Jeżdżę samochodem średnio 10 razy w roku (!) albo mniej. W zimę w ogóle nie wkładam pupy na misiaa kierowcy, bo się boję (po tym jak wjechałam męża autem w ogrodzenie, które zrobiło się poziome ).. Echhh.. Samochód będzie przez 365 dni w roku trzymał miejsce na parkingu..
jestem beznadziejna
wkurzają mnie ceny mieszkań - w mojej małej mieścinie, bez perspektyw, bez rozrywek ceny za metr - ok 3500zł w bloku ze starej płyty.. Bosko!
a najbardziej wkurza mnie ta zjechana działka, napisałam pół podania i stoję w miejscu, bo co na nie spojrzę, to aż mnie trzęsie i ryczeć się chce..
Kto idzie się ze mną upić Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślicie, że można iść do sklepu i poprosić o zwrot nadpłaty?
Zazwyczaj się nie kłócę o kwotę na paragonie, ale wkurza mnie takie oszukiwanie klienta.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie -16st na termometrze.. a miałam iść do Rossmanna po mleko dla malucha Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i na informatyce w wersji rozbudowanej... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie też niestety... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas przychodzi opłata za rok, ale to pewnie kwestia dogadania się w UM. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy malutką działkę
zresztą Ty piszesz coś o ratach a ja o podatku dochodowym, który płaci się raz na rok (uprzednio dostaje się papierek z Urzędu Miasta)
czy więcej - nie wiem.. na ulicy za działkę 9 arową jest chyba ok 70zł, my mamy sporo mniejszą Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie strasz
ile ja tam dostanę, ze 150zł za 3 lata.. hehe.. Chcą czekac do mojej osiemdziesiątki i mi na emeryturę wsiąść? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście upominac się nie będę Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas własnie Pan chodzi za wodę, w czwartek musimy zapłącić za 3 m-ce z góry za mieszkanie, wyrównanie za prąd (jeszcze nie wiem ilee)..
ale podatku gruntowego nie płacę - od 3 lat nic nie przyszło.. myślicie, że się upomną? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie tez.. nawet nie chcę o tym myśleć, bo można się pochlastać z rozpaczy tylko..
nie chce mi się pisać podania o odszkodowanie za działkę, bo nie chce wracać do tego myślami..
no i własnie sobie przypomniałam..
Wyświetl w wątku >>