Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj płaciłam bez żadnej aktywacji. Wyjęłam nowiusieńką, zapłaciłam i wyszłam.. zostało mi jeszcze 19zł - prowizji nie pobierają jakby co
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja przyznam szczerze, że nigdy nie uzbierałam 500-600 lajków.. kiedyś zbierałam 3 doby i było ledwo ponad 260 Po tym czasie - albo nie miałam jak się wymienić (z dwoma kontami na FB trudno było, bo więcej razy nie mogłam polubić czyjegoś wpisu), albo - kogo się pytałam, to już mi kliknął.. więc ja nie mam pojęcia jak to jest uzbierać 600-700-800 a nawet więcej lajków
a co do tematu: kurde, nie wyspałam się, noooooo Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale dlaczego to Cię wkurza?
Druga edycja “Nieustającego konkursu rysunkowego” trwa od kilku dni. I już w czołówce najwyżej ocenionych zdjęć znalazły się rysunki tych samych użytkowników, którzy zwyciężyli w pierwszej edycji. Zwróciliśmy na to uwagę, dotarły do nas również głosy użytkowników, którzy obawiali się, że dopóki trwać będzie konkurs, wygrywać – dzięki “klikaniu” będą ci sami, znani już laureaci.
Nie chcemy tego. Zależy nam, żeby szanse na nagrody miało jak największe grono użytkowników portalu. Nagrody w konkursie są atrakcyjne – i w dodatku bardzo podobne. Niech cieszy się nimi jak najwięcej eBobasowych dzieci, nie ciągle te same.
Dlatego wprowadzamy zasadę: we wszystkich edycjach nieustającego konkursu rysunkowego można wygrać przez głosowanie tylko raz. Jeśli ktoś “wyklikał” sobie nagrodę w pierwszej edycji, w kolejnych ma szansę na nagrodę od jury, bo jury będzie traktować wszystkich użytkowników jednakowo, i jednakowo oceniać nie tylko rysunki, ale i podpisy. Ale z głosowania nagrody już nie otrzyma.
moim zdaniem to jak najbardziej sprawiedliwe! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie mów.. jutro na szczęscie 1 marzec i zaczynam dietę.. tak samo było 1 lutego, 1 stycznia, 1 grudnia.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i starter Mobilking 50zł
i ekspres z Reala... dziękuję bardzo bardzo bardzo jednej osobie Taki miły gest - jeden z niewielu jakie mi się przytrafiły
Dziękuje bardzo mocno za ekspres!
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to o co chodzi u ich działa tylko prosty, jasny przekaz - czarno na białym
jak ja mojemu powiedziałam, żeby po pracy kupił ziele angielskie, bo chcę zupę zrobić, to przyjechał i stwierdził, że nie kupił, bo było tylko w kulkach i nie mógł znaleźć w proszku... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie brałam udziału, ale czytałam watek.. dziewczyny z pierwszej strony nie wygrały nawet.. to trochę nie fair - w regulaminie jest, że liczy się głosowanie, a potem organizator zmienia zasady na końcu.. gdzie tu logika?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widziałam.. ostro pojechali.. po co było głosowanie, jak wybierało jury?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakie wypełnianie?? ;| Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie na odwrót.. Wczoraj widziałam się z mamą - ma 3 wnuków (mojego Synka i Maluchy Siostry) i często kupuje Im Kinder Czekoladki. Spotkałyśmy się, Mama wyciąga czekoladki, a następnie wyciąga 3 paragony i z uśmiechem mówi przeczytałam o jakimś konkursie machina rozpieszczania, nie wiedziałam o co chodzi z tymi paragonami to wzięłam to na 3 oddzielne.. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam... padłam Kinderki dostałam wszystkie, bo mama nie wiedziała czy opakowania są potrzebne - więc mam jakby co rozpakowac i resztę oddać siostrze.. kochana
a do wkurza mnie, to.. wkurza mnie, że już niedziela.. kończy się ;( zaraz znowu monotonny tydzień.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest świetny, my też go mamy
w temacie: odebrane Wibo z Rossmanna Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zabierają paragony w Rossmanie jak odbiera się nagrodę? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
w sumie - patrząc na zestaw astor - i tak jest dobrze Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie widzę, że Wygrała P. Jurkowska i P. Piecek (jak zawsze razem ).. ja nigdy z nimi nie przegrałam, bo rzadko biorę udział w konkursy na lajki, ale napiszę Ci, że... mało kto ma z nimi szansę (pamiętacie Stylowe dodatki na Wedlu ).. Jeżeli nie masz nic a nic na sumieniu - proś organizatorów o weryfikacje lajków.. Dla mnie zawsze dziwnie wygląda, jesli ktoś ma prawie 400głosów i raptem 3 komentarze (jak w tym przypadku..). Ludzi nie trzeba prosić o komentowanie - sami to robią, bo to naturalne..
w temacie - rachunek za prąd mnie nie wkurzył, ale za wodę.. bardzo Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz wprost, że przegrywasz z Panią Jurkowską, to wszyscy będą wiedzieli o co chodzi
Wyświetl w wątku >>