Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój przestał się czepiać jak kurier dostarczył 30 rogali z 7daysa.. hehe o kinie może tylko pomarzyć.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim razie musze koniecznie jakiś aparat wygrać, bo mój jest beznadziejny..
aa wkurza mnie to, że Sebolajda nadal ma temperaturę.. mniejszą, ale nie możemy wyjść z domu przez to
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chce mi się teraz zaglądac na puchatka.. jak misio nie wypił 2 dni z rzędu, to... żyje jeszcze? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo!! nie wiem jak kupić rzeczy w puchatku..
Joan - a jak przywrócisz system do jakiegoś wcześniejszego punktu to nie odzyska zakładek? W sumie nigdy się tym nie interesowałam, przywracałam tylko wtedy jak zaczynały mi się krzaczyć programy.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi tez się podoba
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aż zazdroszczę mój ciągle w ruchu i ciężko Go złapać.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz jakiś problem? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani Monika też jest.. ciekawe co wysłała
tak szczerze - nie zazdroszczę, bo nie brałam tam udziału, ale chciałabym zobaczyć Jej dzieło, bo zawsze ma ciekawe pomysły Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takie piękne słońce - nie mam sumienia kisić Go w domu, bo ja jestem chora Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olałam sprawę, ale wkurza mnie te oszukiwanie klienta.. na półce inna cena - przy kasie inna, czasami mnożą mi produkty, tzn. kupię jeden dżem - na paragonie mam 2, na mięsnym kupuję tańszą wędlinę - przyklejają naklejkę z ceną 2x większą.. Rozumiem pomyłki, ale to na prawdę za często się zdarza.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa wkurza mnie to, że brakuje nam 2 faktur z tamtego roku.. myslicie, że wystawiają jakieś duplikaty po czasie? To nie jest do żadnego rozliczenia rocznego itd, a do wniosku o odszkodowanie.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja robie tak samo...
ps. jedynki już nieaktualne
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślisz, że oni to czytają?
a tak szczerze - cieszę się, że konkurs do dzisiaj, bo zapomniałam posłać Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo - nic nie było więcej Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w pierwszym etapie był też fotki dorosłych Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie: http://www.facebo...e_id=137814492951582
jest wzmianka (§ 9, pkt 6)
Wraz z zamieszczeniem wypowiedzi pisemnej w treści maila, użytkownik gwarantuje, że to on jest właścicielem wszelkich praw, a w szczególności praw autorskich do tych treści. Użytkownik udziela Organizatorowi niewyłącznej, bezpłatnej, globalnej i czasowo nieograniczonej licencji, z prawem do udzielania sublicencji, na korzystanie z danych treści. Licencja obejmuje prawo do korzystania przez Organizatora z tych treści w każdej formie we wszystkich środkach przekazu (szczególnie: prasa, Internet, telewizja, mobilne platformy komunikacyjne). Prawa te obejmują w szczególności: zwielokrotnianie (w tym wytwarzanie techniką cyfrową), rozpowszechnianie, publiczne odtworzenie, nadawanie i remitowanie, wyświetlenie, a także publiczne udostępnianie utworu w taki sposób, aby każdy mógł mieć do niego dostęp w miejscu i w czasie przez siebie wybranym. W razie, gdy Użytkownik nie jest właścicielem praw do przez niego dodanej treści, gwarantuje on, że uzyska od twórcy uprawnienie do korzystania z utworu i udzielenia licencji, co najmniej w zakresie opisanym w niniejszym rozdziale. Użytkownik oświadcza, że rozumie te warunki i zgadza się z ich treścią.
Czyli w tym przypadku - wysyłając zdjęcia na ten konkurs przekazujemy organizatorowi prawa autorskie, prawda? Byłam kiedyś w podobnej sytuacji: ktoś napisał mi, że nie mogę wstawić dwa razy tego samego zdjęcia do konkursu, tylko u mnie nie było takiego zapisku..
Napiszcie mi, czy to oznacza, że wysyłając zdjęcia do Garniera (powiedzmy, że fotka wygra) przekazujemy organizatorowi licencję i nie możemy posługiwać się zdjęciem drugi raz (przez jakiś czas)..? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w każdym temacie jesteś
ps. To od dzisiaj można odbierać Hippa? Jakby ktoś odebrał - niech się pochwali co jest w środku Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu chyba chodziło o zamykanie punktów opieki medycznej nocnej i świątecznej (czy jak to się tam zwie).. U nas też był strach, ale zostawili na szczęscie Wyświetl w wątku >>